365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Farveblyanter

Findes der noget smukkere end farver? Og med dit helt eget udvalg af farveblyanter, kan du sammensætte, kombinere og male med lige præcis de farver, som du har lyst til. Gå på opdagelse i vores udvalg af farveblyanter - så bliver du lynhurtigt klar til at udfolde din indre kunstner.

Populære mærker

Lær at tegne for børn

At tegne er en hyggelig aktivitet som alle kan være med til. Det giver plads til at fordybe sig i en aktivitet og det er med til at styrke børns kreative evner. Vi hjælper dig med at lære at tegne og du kan få inspiration til, hvilket tegne- og malergrej, der kan gøre dine tegninger til mesterværker!

Farveblyanter i alle regnbuens farver

Uanset om du er barn eller voksen, eller om du maler i malebog eller fri hånd, så kan du helt sikkert finde et udvalg af farveblyanter, som passer lige præcis til dit behov. Med en farveblyant i hånden og et stykke papir foran dig, kan roen trygt sænke sig, alt imens du lader farverne overtage den hvide overflade. Elsker du derfor at skabe farverige kreationer, så er du landet det helt rigtige sted!

Hos BR har vi alt, hvad dit barn skal bruge til at skabe sin helt egen tegnestue. Find de helt rigtige farveblyanter til børn, malebøger i alverdens temaer og papirer i de helt rette størrelser - så der ikke er noget, der sætter grænser for dine og dine børns udfoldelser.

 

Gode farveblyanter til børn og voksne

Gode farveblyanter kan være en dyr affære, men hos BR har vi et udvalg til ethvert budget. Du kan altså sagtens finde de rette farveblyanter til dine børn og dig, som både giver rig mulighed for fine kunstværker, men samtidig også kan tåle en hård hånd. Vores farveblyanter kan altså klare lidt af hvert, så brug dem endelig til alverdens kreative projekter, I sætter jer for.

Vælg mellem brede, smalle, runde og kantede farveblyanter fra anerkendte mærker som f.eks. Staedtler og Faber-Castell. Perfekte til små som store legebørn. Vi har både store og små sæt med farveblyanter, så det er altså op til jer, hvor mange forskellige farvenuancer I har lyst til at berige jeres stykke papir eller karton med. Hvis I er mere til tusser eller vandfarver, så har vi også et farverigt udvalg af disse!

 

Køb dine farveblyanter hos BR!

Der er intet, der kan have en så beroligende effekt, som når børnene hver især har travlt med at farvelægge hvert deres motiv. Det er en perfekt beskæftigelse på terrassen i sommervejret, men ligeså vel på køkkenbordet, når regnen siler ned udenfor. Pak farveblyanterne med i penalhuset, hver gang I er på farten, så der altid kan findes en hyggelig beskæftigelse frem, uanset hvor I er.

Sæt gang i kreativiteten allerede i dag, og find det udvalg af farveblyanter, som du eller dit barn står og mangler til det næste kreative projekt. Sæt legen i gang med Klub BR – Danmarks mest eventyrlige legeklub.