365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Lav selv smykker

DIY: Sådan laver du hjemmelavede smykker

Er I bare helt vilde med kreative projekter derhjemme? Så har vi en idé til det næste DIY-projekt! 

Lav selv smykker er en sjov og kreativ aktivitet for både børn og voksne. Vi har samlet en masse inspiration til, hvordan I kan lave smukke og funklende hjemmelavede smykker. Hvad med at lave et hjemmelavet armbånd eller en smuk halskæde med perler? 

På BR.dk finder du selvfølgelig alt det, som I skal bruge for at lave jeres helt egne smykker. Vi har både fine perler til smykker og DIY smykkesæt.

Hvis det er første gang, at I skal lave hjemmelavede smykker, kan det være en god idé at købe et DIY smykker startsæt.
 

DIY armbånd med perler

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke flotte DIY smykker I kan lave. Et hjemmelavet armbånd kan være godt at starte med, da det er nemt at gå til. 

Det er nemt at lave armbånd med elastik, og du behøver hverken karabinlås eller o-ringe. Et hjemmelavet armbånd med elastik skal nemlig bare bindes sammen med en knude. 

Det skal du bruge: 

Sådan gør du

 1. Start med at måle den ønskede længde smykkesnor og klip snoren, så den passer. Husk, at der skal være plads til at lave en knude, når I er færdige. 
 2. Sæt perler på snoren, og lav jeres eget unikke design. I kan kombinere perler i forskellige former og farver. Lige præcis som I har lyst til.
 3. Bind de to ender sammen med en fast knude. 
 4. Sådan! Nu har I lavet et flot hjemmet armbånd. 
   

I kan lave armbånd i mange forskellige farver. På BR.dk finder du et stort udvalg af farverige smykkeperler. Hvad med at skrive jeres navn med sjove perle-bogstaver? Et unikt navne-armbånd er også den perfekte gave til en, du holder af. 

Populære smykkeperler

DIY halskæde

Vil I bruge lidt mere tid på jeres lav selv smykker, kan en fin halskæde være en god idé. I kan lave halskæden som en elastik halskæde med samme fremgangsmåde som armbåndet. Med et smykke startsæt kan I dog også vælge at sætte karabinlås på jeres hjemmelavede smykker. Så kan de nemt tages af og på. 

Det skal du bruge: 

 • Smykkeperler i flotte farver
 • Smykketråd
 • Startsæt med bl.a. karabinlåse, o-ringe og krympeperler
 • Smykketænger (fladtang og bidetang)
   

Sådan gør du

 1. Start med at måle den ønskede længde smykkesnor og klip snoren. Husk, at der skal være plads til at sætte en lås på. 
 2. Sæt en krympeperle på smykkesnoren og sno tråden to gange omkring en o-ring og så tilbage igennem krympeperlen. Klem krympeperlen flad med en fladtang. 
 3. Sæt jeres yndlingsperler på snoren indtil den ønskede længde. Hvad med at sætte et lille vedhæng på i midten af halsen?
 4. Gentag trin 2, så du har en o-ring i hver ende af smykkesnoren.
 5. Åbn den ene o-ring en smule med fladtangen, og sæt en karabinlås fast. Luk igen o-ringen. 
 6. Voila! En hjemmelavet halskæde med farverige perler. 
   

De seks trin kan selvfølgelig også bruges til at lave et hjemmelavet armbånd. På BR.dk finder du forskellige smykkesæt til børn, som indeholder alt det, som I skal bruge for at lave flotte DIY smykker. 

Udvalgte smykkesæt

Lav dine egne smykker med smykkesæt

Hos BR.dk har vi et stort udvalg af DIY smykkesæt. Med et smykkesæt får du alt det, som I behøver i én samlet pakke. Vælg jeres favorit, og åbn op for smykkeværkstedet derhjemme. 

Mange af vores smykkesæt til børn indeholder flotte perler til smykker samt glimmer, vedhæng og snor. 

Lav selv smykker er den perfekte gave til mor og far eller bedsteforældrene? Eller hvad med at lave fine venindehalskæder? Mulighederne er mange, og med DIY smykker er der garanti for mange hyggelige timer med kreativitet. 

Kan dit barn bare slet ikke få nok af kreative aktiviteter? Hos BR.dk finder du et kæmpe udvalg af alt til kreativ leg. Perler og perleplader, maling, kreakasser og modellering. Skab gode minder og hyggelige stunder sammen med kreative DIY projekter. 

Alt til kreativ leg

Hos BR.dk finder du et stort udvalg af alt inden for kreativitet. Lav fantasifulde malerier med vores hobbymaling, eller form sjove figurer med modellervoks. Eller hvad med et par fine perleplader? Mulighederne er mange, og der er krea-projekter for alle.