365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Slim-legetøj

De fleste børn har både hørt om haft fingrene i det populære slim-legetøj, for her er der tale om et legetøj, der er en fest for sanserne. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af slim i alverdens farver, varianter og både med og uden glimmer.

Stort udvalg af legetøjsslim

For mange voksne forbindes slim måske som værende noget farverigt og klistret stads, der virker fedtet at få på hænderne. Men for børn kan slim være en eldorado at få lov at udfolde sig kreativt med. Det kan muligvis virke som et meget enkelt legetøj, men sandheden er, at leg med slim kan bruges til at fremme kreativitet, fantasi, opfindsomhed, motoriske færdigheder samt forbedre koncentrationsevnen. Du kan endda opleve, at slim kan virke beroligende på dit barn, når han eller hun begynder at få uro i kroppen - slim er derfor en kanon sanseoplevelse for dit barn!

Slim kan bruges af børn i alle aldre, så længe det ikke stoppes i munden. Det er et utrolig sjovt og spændende stykke legetøj for mange børn, som kan have en stor underholdningsværdi ved det kreative bord. Skal dit barn derfor have muligheden for at få slim for hænderne, finder du et stort udvalg af forskellige slags legetøjsslim til børn lige her på BR.dk.

 

Masser af sjov med klistret slim-legetøj

Slim-legetøj er den perfekte underholdning til stort set alle børn, og kan beskæftige dem i timevis. Stræk, form og leg med forskellige slimtyper og lad dit barn bruge alle sanser, når figurer dannes og legen udvikles. Er dit barn vild med slim i alverdens farver, finder du her BR.dk et stort udvalg af forskellige former for slim. Noget slim føles ”fluffy” og blødt, mens andet er koldt og slimet – men uanset hvilket slim, dit barn synes om, er der noget for enhver.

Vælg mellem en bred vifte af forskellige, spændende farver, eller find slim med glimmer og andre detaljer, der kun er med til at gøre legen endnu sjovere. Det er ingen overraskelse, at slim er et hit hos de fleste børn! Så slip kreativiteten løs - leg, skab og hav det sjovt, når du og dit barn får slim mellem hænderne!

 

Se også vores udvalg indenfor kreativ legetøj på BR.dk

Foruden vores udvalg af slim til børn, finder du på BR.dk også et bredt sortiment af kreativt legetøj til både små og store legebørn. Hvad med at lade barnet finde sin indre designer frem, og lade hende eller ham kreere de fineste lav-selv-smykker på en regnfuld dag? Eller sætte pensler, lærreder og hobbymaling på bordet og se, hvilke kunstværker barnet kan bringe til live? Der er mange muligheder for at være kreativ med Klub BR, så grib legen i dag og opnå fri fragt, når du handler for 500 kr. -  så kan I hurtigt komme i gang med at være kreative derhjemme!