365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Modellering

Der er ikke noget som modellervoks, der lader børnenes fantasi få frit spil. Den sjove voks er for både store små børn, der elsker at undersøge, skabe og forme figurerer – og selvfølgelig de voksne, der heller ikke kan lade være med at gribe en klump modellervoks, når det står fremme.

Populære mærker

Leg med modellervoks og brug fantasien

Med modellervoks i hænderne leger børn sig faktisk klogere. Modellervoks fremmer nemlig børns motoriske færdigheder, udfordrer deres fantasi og skærper deres sanser. Derudover er modellervoks også lidt af en tidsrøver. Flere timer kan hurtigt gå med at lave eventyrlige figurerer og skøre væsener.

Den farverige voks har også den smarte egenskab, at den kan tages med rundt omkring. Står efterårsferien på en tur i sommerhus, kan I sagtens pakke modellervoksen med i tasken og tage den frem, hvis vejret indbyder til fordybelse i stuen. Rolig modellering om bordet giver også anledning til gode snakke med dine børn, som hverdagen måske ikke altid tillader. Her på siden finder du et slaraffenland af modellervoks. Vi har bl.a.:

  • Et stort udvalg af det populære mærke PlayDoh
  • Sjove modelleringssæt
  • Populære figurer som Lynet McQueen og F for Får

Vi har gjort os umage med at finde det bedste udstyr til jeres modellering – så skal I bare kaste jer over de mange muligheder der er, når det kommer til modellervoks.