365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Find modellervoks online på BR.dk
Find modellervoks online på BR.dk

Modellering

Der er ikke noget som modellervoks, der lader børnenes fantasi få frit spil. Den sjove voks er for både store små børn, der elsker at undersøge, skabe og forme figurerer – og selvfølgelig de voksne, der heller ikke kan lade være med at gribe en klump modellervoks, når det står fremme.

Populære mærker

Foam og Silk Clay idéer

Psst! Vil du gerne lave noget sjovt og kreativt? Så se her, hvordan du laver de fineste figurer, sjove dyr, flotte smykker og meget mere. Kun fantasien sætter grænser, når du leger med Foam Clay og Silk Clay. Få inspiration og idéer til figurer i guiden her - Skal vi lege? 

Leg med modellervoks og brug fantasien

Med modellervoks i hænderne leger børn sig faktisk klogere. Modellervoks fremmer nemlig børns motoriske færdigheder, udfordrer deres fantasi og skærper deres sanser. Derudover er modellervoks også lidt af en tidsrøver. Flere timer kan hurtigt gå med at lave eventyrlige figurerer og skøre væsener.

Den farverige voks har også den smarte egenskab, at den kan tages med rundt omkring. Står efterårsferien på en tur i sommerhus, kan I sagtens pakke modellervoksen med i tasken og tage den frem, hvis vejret indbyder til fordybelse i stuen. Rolig modellering om bordet giver også anledning til gode snakke med dine børn, som hverdagen måske ikke altid tillader. Her på siden finder du et slaraffenland af modellervoks. Vi har blandt andet:

  • Et stort udvalg af det populære mærke PlayDoh
  • Sjove modelleringssæt
  • Populære figurer som Lynet McQueen og F for Får.

Vi har gjort os umage med at finde det bedste udstyr til jeres modellering – så skal I bare kaste jer over de mange muligheder der er, når det kommer til modellervoks.

 

Modellervoks i flere materialer

For nogle år tilbage bestod modellervoks mest af alt af klistret ler, der kunne blødgøres med lidt vand. Sådan er det ikke helt længere. I dag er det muligt at få modellervoks i mange farver og formater, der kan gøre legen endnu sjovere. Silk Clay, Foam Clay og Pearl Clay – det er blot nogle af de mere populære modellervoks materialer, der i dag vinder børnenes hjerter. Men legen er stadig den samme som altid – form, skab og leg med modellervoks, og gør det igen og igen. Eller køb de varianter, der tørrer op, som for eksempel Silk Clay gør, og lad børnene skabe figurer, de efterfølgende kan lege med.

Modellervoks er både til små og store legebørn i alle aldre, og er et super materiale til at udfolde kreativiteten med. Med modellering kan alt lade sig gøre at skabe, uanset om det er Orla fra Frost eller Pikachu fra Pokémon. Så start den kreative leg med modellering op med smart modellervoks tilbehør og kreative hænder – så kan barnet kreere selv de mindste detaljer.

 

Modellering og en masse andre hobbyartikler til kreativ leg på BR.dk

Hos BR finder du alt, hvad I skal bruge til at komme i gang med de kreative lege. Udover vores udvalg indenfor modellervoks, clay og modellervoks tilbehør, har vi også bred pallette af hobbyartikler med blandt andet tegne og maleartikler. Prøv også vores magiske sand, hvor barnet kan få mange sanser i spil, når han eller hun bygger fortryllende sandslotte og bygninger. Perfekt til leg, udvikling og læring!