365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Clay

Kreative stunder er noget af det bedste, man kan have med både sine børn og børnebørn. Med clay som samlingspunkt ved bordet er I sikret gode timer, hvor I kan sætte gang i kreativiteten. Blandt vores udvalg finder du både pearl, foam og silk clay i forskellige farver.

Idéer til Foam Clay og Silk Clay figurer

Hvad skal du kaste dig over som dit næste kreative Clay-projekt? Leg med os på BR.dk og få masser af gode idéer til Foam Clay og Silk Clay figurer i guiden her. Glæd dig til inspiration, tips og tricks, så du kan blive en modelleringsmester derhjemme! God fornøjelse!

Få inspiration til krea projektet med silk- og foam clay

Giv jer i kast med fantasifulde clay-kreationer

Når børnene har clay i hænderne, vil du hurtigt opleve, hvordan de folder sig ud og drager nytte af deres gode fantasi. De har ikke hæmninger på samme måde, som voksne kan have – og det er så dejligt at observere. Clay er et nyt modelleringsmateriale, som minder meget om modellervoks, som får en skumagtig konsistens, når det er hærdet.

Silk clay er en blød modelleringsmasse, der er nem at arbejde med – og så kommer massen i et utal af farver, der går lige i hjertet på de fleste fantasifulde børn. Pearl clay er formet som små perler, og foam clay er endnu mindre perler.

Når der er clay på bordet, griber børnene straks fat og går i gang med at ase, mase og forme. Elefanter, enhjørninger og løver er bare få af de dyr, du kan forvente, flytter ind hos jer, når børnene har leget med clay. Det er heller ikke umuligt, at de åbner en burgerrestaurant eller serverer hotdogs af clay. De sjove figurer kræver hverken ovn eller lign., men tørrer ved stuetemperatur. Clay er en unik tilføjelse til jeres kreative værksted derhjemme!