365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Clay

Kreative stunder er noget af det bedste, man kan have med både sine børn og børnebørn. Med clay som samlingspunkt ved bordet er I sikret gode timer, hvor I kan sætte gang i kreativiteten. Blandt vores udvalg finder du både pearl, foam og silk clay i forskellige farver.

Idéer til Foam Clay og Silk Clay figurer

Hvad skal du kaste dig over som dit næste kreative Clay-projekt? Leg med os på BR.dk og få masser af gode idéer til Foam Clay og Silk Clay figurer i guiden her. Glæd dig til inspiration, tips og tricks, så du kan blive en modelleringsmester derhjemme! God fornøjelse!

Få inspiration til krea projektet med silk- og foam clay

Giv jer i kast med fantasifulde clay-kreationer

Når børnene har clay i hænderne, vil du hurtigt opleve, hvordan de folder sig ud og drager nytte af deres gode fantasi. De har ikke hæmninger på samme måde, som voksne kan have – og det er så dejligt at observere. Clay er et nyt modelleringsmateriale, som minder meget om traditionel modellervoks. Det har og får en skumagtig konsistens, når det hærdes, og er rart at sidde med i hænderne undervejs, når figurer og væsener skal skabes. Og ikke nok med, at clay er sjovt at være kreativ med, så er clay figurer også ideelle at lege med efterfølgende eller at have stående som pynt på børneværelset.

Skal du og dit barn prøve en anderledes form for modellervoks, er clay en fantastisk aktivitet at give sig i kast med. På BR.dk har vi samlet en masse forskellige typer af clay, som kan starte den kreative leg hjemme hos jer, når I mangler en aktivitet, I kan sidde sammen om, eller som barnet selv kan sidde og hygge sig med.

Forskellige typer af clay til kreativ leg

Clay er at finde i mange former og varianter. Silk clay er en blød modelleringsmasse, der er nem at arbejde med - og som er dén form for clay, der minder mest om modellervoks. Pearl clay er derimod små perler, der giver et anderledes udtryk til figurerne, mens foam clay faktisk er endnu mindre perler. Så alt efter behov, er det muligt at bruge forskellige typer af clay.
Clay massen kommer også i et utal af farver, der går lige i hjertet på de fleste fantasifulde børn – nogle endda med glitter og glimmer. Mix og match forskellige farver og typer, og skab unikke figurer med blandt andet vores DIY æsker, hvor kun fantasien sætter grænserne. Eller prøv Lav-selv-figurerne, hvor barnet får materialerne til at se og skabe alt fra robotter til flamingoer. Mulighederne er uendelige, når børn får clay for hænderne!

Clay og modellervoks til store og små legebørn hos BR

Når der er clay på bordet, griber børnene straks fat og går i gang med at ase, mase og forme. Elefanter, enhjørninger og løver er bare få af de dyr, du kan forvente, flytter ind hos jer, når børnene har leget med clay. Det er heller ikke umuligt, at de åbner en burgerrestaurant eller serverer hotdogs af clay. Den sjove masse kræver hverken ovn eller lignende, men tørrer ved stuetemperatur – clay er derfor utrolig nemt og samtidig en unik tilføjelse til jeres kreative værksted derhjemme!

Sæt gang i de kreative projekter med clay til børn i alverdens farver, der med garanti vil vække glæde hos de fleste børn. Du kan også finde et stort udvalg modellervoks og slim her på BR.dk, samt en masse andre skønne hobbyartikler til børn, I kan udforske kreativiteten med. Slip fantasien fri og dyk ned i et kreativt univers fyldt med muligheder og underholdning. Klub BR – Stort sortiment af legetøj, spil og udstyr til børn i alle aldre – og altid til stærke priser!