365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Modellervoks

Med modellervoks er der frit valg på alle hylder! Modellervoks er sjovt for børn i alle aldre, og så fremmer det samtidig ungernes kreativitet og motoriske færdigheder. Den farvestrålende voks er perfekt til de små hænder og giver børn mulighed for at udforske, forme og skabe sjove figurer!

Populære mærker

Sæt gang i kreativiteten med modellervoks

Der er ingen regler eller begrænsninger, når det kommer til modellervoks – og så er det en afslappende aktivitet for hele familien, som I kan samles om og hygge jer med på jeres helt eget niveau. Der er mange timers underholdning og leg gemt i modellervoks. Når først en figur ikke længere er brugbar, kan du og dit barn straks lave en ny spændende ting.

Lad dit barns kreativitet skinne igennem med vores udvalg af modellervoks. Modellervoks inspirerer til kreativitet blandt både drenge og piger og er samtidigt et sjovt og underholdende projekt både for store såvel som små. Det lader virkelig fantasien få frit spil, da man kan forme og modellere lige netop det, man ønsker.

 

Find et modellervokssæt her

Et modellervokssæt er for mange børn en inspirationskilde til, hvordan der også kan leges med den alsidige modellervoks. Et sæt indeholder nemlig en eller anden form for ekstra tilbehør – og det kan være alt fra en ismaskine til en slikfabrik eller en klukkende høne, der lægger æg.

 

Overrask dit barn med et modellervokssæt

Skal du købe modellervoks til dit barn for første gang, er det værd at kigge efter et starterkit. Et starterkit indeholder lidt modellervoks og diverse redskaber. De kan understøtte udformningen og forfine detaljerne på de små figurer, der bliver produceret under barnets leg med modellervoksen. Det er nemlig de små detaljer, som kan gøre den store forskel for barnets udfoldelser.

Skal det være ekstra sjovt at lege med modellervoks, kan du overraske dit barn med et modellervokssæt, der virkelig kan sætte skub i legen. Det kan blive endnu mere morsomt og faktisk hylende skægt, når modellervoksen pludselig bliver i stand til at bevæge sig rundt. Så vil morskaben ingen ende tage.