365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Modellervoks tilbehør

Modellervoks er sjovt at lege med, forme og skabe – det kan være alt lige fra en lille kat til et stort træ med røde æbler. Med det rigtige tilbehør og redskaber kan børnene forme og skabe de dyr og figurer, som fantasien tillader. Giv børnene frit spil med sjovt tilbehør.

Populære mærker

Sjovt tilbehør til modellervoks

De fleste børn elsker at sidde med modellervoks direkte i hænderne, når nye figurer skal skabes og formes ud fra kreativiteten. Men med forskelligt modellervoks tilbehør kan det faktisk kun blive endnu sjovere at designe forskellige figurer, væsener og mønstre. Tilbehøret gør kun, at barnet bruger længere tid på aktiviteten, da det giver legen nye muligheder – og legen bliver kun mere spændende af, at I kan gøre jer ekstra umage!

Kig vores store udvalg igennem af modellervoks tilbehør her på BR.dk og få inspiration til, hvad du og dine børn kan bruge næste gang, I skal samles om modellervoksen.

 

Små detaljer og store tanker

Når barnets øjne er dybt begravet i aktiviteten, er du sikker på, at du har ramt plet i forhold til det kreative. Modellervoks er sjov og kreativ underholdning, dit barn kan fordybe sig i over mange timer. Skab de flotteste detaljer og giv figurerne udtryk med redskaber som skæreknive, værktøjssæt, skabeloner og lignende, der gør det muligt at give lidt ekstra til kreationerne. Måske skal der en kagerulle til at lave en græsplæne, eller en udstikker til at lave en lækker tærte, der skal bruges i bagerbutikken? Det kan også være, at der skal smedes og kreeres nye hestesko til ponyerne? Der er rigelig med muligheder med det rette tilbehør.

Slip kreativiteten løs med modellervoks og modellervokstilbehør – så er der god plads til leg og læring til at tage med overalt, uanset om I skal i sommerhus eller blot mangler en kreativ aktivitet at sidde omkring derhjemme.

 

Mange timers underholdning med modellervoks tilbehør fra BR.dk

Her hos BR finder du masser af sjovt tilbehør til modellervoks, som kan gøre legen mere udfordrende og fordybende for børnene. Leg med modellervoks bringer flere sanser i spil, mange børn kan finde beroligende, og derudover styrker tilbehøret barnets finmotorik, når han eller hun skal tilføre sine figurer det sidste lag detaljer. Der findes altså en masse gode egenskaber ved modellering som aktivitet, dine børn kan drage fordel af.

Med vores modellervoks tilbehør er du sikker på, at dit barn ikke kommer til at mangle noget, når han eller hun går i gang med at skabe fine kreationer, der enten skal bruges til leg eller skal pynte på hylden i børneværelset. Se her også vores mange typer af clay, hvor nogle typer kan indtørre, eller prøv vores magiske sand eller slim, der også er ideelle, når børnene mangler noget til hænderne. Kom med ind i børnenes kreative eventyrverden, og lad dig inspirere af vores mange artikler indenfor kreativitet, du finder lige her på BR.dk.