365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Magisk sand

Uanset alder er en tur på stranden et hit! Mange familier tager på stranden for at bygge sandslotte og begrave vores fødder i sand – men med magisk sand kan dit barn fordybe sig og have det sjovt hele året rundt uden, at I behøver at tage på stranden.

Populære mærker

Oplev magien med kinetisk sand

Elsker dit barn også at få sand mellem hænderne og bygge sandslotte på stranden om sommeren? Så er kinetisk sand en fantastisk gaveide til børn – der endda kan bruges hele året rundt! Med magisk sand kan dit barn slippe kreativiteten løs derhjemme. Det føles og fungerer på mange måder ligesom strandsand, men kommer dog i flere, flotte farver og med spændende tilbehør, der kun gør legen endnu sjovere.

På BR.dk har vi samlet et udvalg af magisk sand, der er at finde i forskellige legesæt. Form, skær og smulder sandet mellem hænderne, uden at mor skal være bekymret for magisk sand over hele gulvet – det kan nemlig nemt støvsuges op igen! Find det magiske sand her hos BR, og bliv klar til en masse sjov leg med sandskulpturer og legetøjssand, der kan bruges den ene gang efter den anden.

 

Fantasifuld leg med magisk sand til børn

Uanset om dit barn er vild med bondegårdsdyr, dinosaurer, traktorer eller slotte, kan enhver ting eller figur skabes med det magiske sand. Det helt unikke ved magisk sand, er, at det aldrig tørrer ud. Det kinetiske sand har en fast form, men er samtidig flydende, så det nemt kan formes igen og igen. Det giver mulighed for timevis af sjov og kreativ leg, hvor skulpturer, skabelser og skattejagter kan underholde ethvert legebarn.

Leg med kinetisk sand stimulerer sanserne og giver ro – det føles nemlig utrolig rart mellem hænderne. Selv de voksne kan blive overrasket over, hvor dejligt magisk sand kan være at sidde med. Magisk sand kan derfor både være en sjov og hyggelig aktivitet, som hele familien kan samles om – prøv en gang!

 

Udfold kreativiteten med magisk sand og spændende hobbyartikler

Her hos BR har vi et fremragende udvalg af kinetisk sand og sandsæt, der får dine børns hænder til at bygge, forme og skabe. Og det bedste ved det hele er, at kinetisk sand ikke sætter sig fast på kroppen eller klæber til tæpper, tøj eller hår, så det efterfølgende rod forbliver på et minimum. På BR.dk finder du dog også et væld af andre spændende hobbyartikler til at udfolde kreativiteten med, så du og dit barn altid har noget at beskæftige jer med og lave sammen – også på de dage, hvor solen ikke titter frem.

Se vores store sortiment af legetøj, spil og udstyr til børn i alle aldre! Vi er eksperter i at gøre børn glade, og lover dig fri fragt ved køb over 500 kr. samt 365 dages returret på gaver købt hos os!