365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Selvhærdende ler

Er du klar til at skabe noget fantasifuldt og kreativt? Med selvhærdende ler kan børn lave de sødeste, sjoveste og sejeste figurer – og det bedste er, at leret bliver helt hårdt og fast, når det tørrer uden brug af ovn. Køb selvtørrende og lufttørrende ler på BR.dk, og kom i gang med at forme alt det, som du vil.

Selvhærdende ler – nemt og sjovt at bruge

Børn er kreative på mange måder. Nogen tegner og maler. Nogen leger med perler. Nogen er fiks med lim, saks og papir. Og sådan bliver listen ellers bare ved over kreative aktiviteter, som børn hygger sig med. På listen er der også selvhærdende ler. Leret er et hit blandt mange børn, og det er det af flere grunde.

Selvhærdende ler er populært, fordi:

  • Det er nemt at bruge
  • Det er let at forme mange ting
  • Det lufttørrer og er selvhærdende

 

Og dét, at leret lufttørrer og er selvhærdende, gør især selvhærdende ler til et hit. Når børnene har formet deres ler-figurer, skal de nemlig bare lade leret tørre. Det er ikke nødvendigt at bage det i ovnen, hvilket du ofte skal med andre typer af ler. Det gør selvtørrende ler til en mere praktisk og nemmere måde at lege med ler på.

 

Kreativ leg med selvhærdende ler

Selvhærdende ler er en fantastisk måde for børn udtrykke sin kreativitet på og have det sjovt. Leret er nemt at forme og er en god måde for børn at lade deres fantasi løbe frit. Her er nogle ting, som børn kan lave med lufttørrende ler:

  • Figurer: Med selvhærdende ler kan børn forme alle slags figurer, som de kender fra eksempelvis eventyr, film, sportsverdenen og hverdagen.
  • Smykker: Selvhærdende ler er også perfekt til at lave farverige smykker, som børnene selv kan bære eller give i gave til venner og familie.
  • Dekorationer: Børn kan også bruge selvhærdende ler til at lave dekorationer til deres værelser eller til særlige lejligheder såsom jul, fastelavn, påske eller Halloween. Blandt andet kan de lave kræmmerhuse, andre juletræsornamenter og blomster.
  • Magneter: Det er også oplagt at lave magneter med selvhærdende ler. Magneterne kan børnene sætte på køleskabet eller opslagstavlen.

 

Dermed kommer børnene til at bruge fantasien, når de skaber noget unikt og personligt med selvhærdende ler. Og så kan de også tilføje farve og detaljer på deres ler-kreationer med blandt andet hobbymaling.

 

Køb selvhærdende ler på BR.dk

På BR.dk finder du alt det, børnene skal bruge til deres næste kreative projekt. Eksempelvis er der selvhærdende ler, som er et godt alternativ til ler, der skal bages i ovnen. Med selvhærdende ler kan børnene få masser af timer til at gå, når de hygger sig med at forme figurer, dekorationer, smykker og meget andet fantasifuldt, som de lige finder på. Slip kreativiteten og fantasien løs med selvtørrende ler fra BR.dk.