365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Børn der maler BR.dk
Børn der maler BR.dk

Tegn & mal

Med det rigtige tegne- og malergrej fremtryller børn i alle aldre de fineste motiver, der kan pryde køleskabet eller opslagstavlen. Vi har derfor samlet alt, du skal bruge til at lave et personligt tegne- og malerværksted. Find diverse redskaber, farver og papir til at klippe og klistre her på siden.

Populære mærker

Lær at tegne for børn

At tegne er en hyggelig aktivitet som alle kan være med til. Det giver plads til at fordybe sig i en aktivitet og det er med til at styrke børns kreative evner. Vi hjælper dig med at lære at tegne og du kan få inspiration til, hvilket tegne- og malergrej, der kan gøre dine tegninger til mesterværker!

Kreative projekter med de rette male- og tegneredskaber

Børn elsker at tegne og male. Det starter som oftest med, at barnet tegner de første streger og kruseduller på et papir. Disse skriblerier kan udvikle sig til de helt store kunstfærdige værker, der kan pryde enhver væg i en glasramme eller på køleskabet. Det kræver blot lidt øvelse og de rette male- og tegneredskaber.

Alle børn er vilde med tuscher i flotte farver, som er nemme at farvelægge deres geniale tegninger med. Farveblyanterne derimod kræver lidt mere, men er med til at styrke barnets finmotorik, så de bliver bedre til at skrive tal og bogstaver. Er det kunstmaleren, der skal i gang, skal der naturligvis rigtig spildfri hobbymaling såsom vandfarver og pensler til. Kom med ind i en verden fyldt med skønne male- og tegneprodukter. Her kan du finde al det kreative tilbehør, du står og mangler.

 

Inspiration og kreative idéer

Med de rette materialer i hånden, kan de fleste børn bruge timevis på at udfolde sig kreativt. Uanset om det er med en farveblyant og et stykke papir eller karton, eller om det er den helt store malebog med fine glimmertusser.

Der findes mange måder, børnenes værker kan gemmes på, og det behøves ikke kun være på papir. Køb for eksempel en ny kop eller en tallerken, og få barnet til at udfolde sig kreativt med porcelænstusser – så har I noget unikt porcelæn, ingen andre har. Du kan også lade barnet prøve kræfter med vores vinduesmarkere, hvor barnet kan male motiver på vinduerne, der nemt og effektivt kan vaskes væk igen. I kan også farvelægge jeres eget vendespil, hvor barnet selv kan tegne og male på figurerne – herefter har i jeres eget hjemmelavede spil, I bagefter kan lege med. Eller I kan tage en tur på stranden og finde en masse sten, som I kan hygge jer med at dekorere med stenmaling.

Mulighederne er mange med et godt arsenal af malebøger, skabeloner og forskellige slags tuscher, der kan bruges til lidt af hvert. Få inspiration og kreative idéer på denne side, og kom i gang med de kreative aktiviteter med det samme.

 

Køb alle materialer til at male og tegne på BR.dk

På BR.dk finder du et stort udvalg af male- og tegneredskaber, så I derhjemme kan skabe de flotteste motiver og projekter. Slip kreativiteten løs og lad fantasien få frit spil, hvor de smukkeste værker kan komme til syne. Det er både sjovt at lærerigt at tegne og male og ikke mindst en aktivitet, alle kan være med på – også onkel, mormor og storebror.

Skal en af dine børn starte i skole efter sommerferien, kan det være en god idé at få styr på penalhuset, så det er helt opdateret til skolestart med de rigtige skriveredskaber. Giv dit barn mulighed for at udfolde sin kreativitet, og køb alt hvad i har brug for lige her. Se hele BR’s udvalg af tegne- og maleartikler igennem – så kan det hurtigt gå hen og blive en sjovere dag!