365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Perleplade idéer

Idéer til flotte og nemme perleplader

Skal vi lege med perleplader? Hvis du mangler et hyggeligt kreativt projekt, som du kan lave med familien i ferien, weekenden eller bare til lidt hverdagshygge - så se med her. Perleplader er sjovt for hele familien, og så træner det tilmed finmotorikken. I denne guide giver vi gode idéer til flotte perleplade motiver, du kan kaste dig over. 

 

FAQ - Perleplader

 

Det skal du bruge til at lave perleplader:

 

Perleplade ispinde

Lav dine egne små søde is af perler, som børnene kan lege med. Isene kan bruges i det lille legekøkken, til leg ude i haven eller kan hænges op som pynt. Her kan du få inspiration til søde is I kan lave derhjemme - og måske i kan finde på nogle andre fine is.

 

 

Se i videoen nedenfor, hvordan de fine is bl.a. kan se ud:

 

Er perleplade ispinde ikke lige sagen, så kan I også lave alt muligt andet perleplade mad - Hvad er din livret? Uanset om det er frugt, kage eller noget helt tredje, så er det et oplagt motiv til din næste perleplade. 

 

Søde perleplade dyr

Hvilket dyr er dit yndlings dyr? Søde dyr er oplagte motiver til perleplader. På billederne nedenfor kan du se en sød fisk og en flot blæksprutte, som du kan lave. Men det er naturligvis ikke kun havets dyr, der er oplagte - bondegårdsdyr, en kat, en hund osv., kun fantasien sætter grænser, når du vælger hvilket dyr, du vil kaste dig over. 

Du kan både forme dine egne dyr på en frikantet perleplade, men på BR.dk finder du også alverdens perleplader, der allerede er formet som dyr - en kanin, en hest, en løve og mange flere. Så bliver det næsten ikke nemmere at lave perleplade dyr! Se alle vores perleplader

En perleplade blomst holder for evigt 

Hvorfor ikke give mor eller far en smuk blomst, der kan holde for evigt? Det kan en perleplade blomst. Du kan vælge at lave en enkelt blomst på en perleplade eller du kan kaste dig ud i et lidt større projekt. Anja Takacs har lavet en skabelon, så du kan lave den smukkeste buket med liljer

Du kan også lave alverdens andre planter og træer. For eksempel en eksotisk kaktus, som den her:

 

 

Ved du hvad det bedste er? Perleplader med Fætter BR

Sammen med Anja Takacs har vi lavet lavet perlepladeskabeloner af Fætter BR. Vi har lavet 3 forskellige slags - hvilken vil du kaste dig ud i? Du kan hente skabelonerne nedenfor. Perlepladerne kan bl.a. bruges som pynt på julegaverne, sættes på til og fra kort, stå til pynt på reolen eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser.

Hent skabelonerne her

Køb perler og perleplader

Find alt du skal bruge til at lave dine helt egne perleplader på BR.dk. Vi har alverdens perleplader, perler og tilbehør, så der ikke mangler noget, når du går i kast med perlepladeprojektet derhjemme.