365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Vandperler

Vandperler er en helt ny form for leg, der i den grad har taget børnene med storm. Vandperlerne åbner for en verden fuld af fantasi og kreativitet – og vi lover dig, at dine børn vil elske det. Se vores store udvalg af perler fra bland andre Aquabeads her.

Populære mærker

Sjov med forskellige slags vandperler

Vandperler, Aquabeads, vandkrystaller. Kært barn har mange navne. Vandperler findes i forskellige udgaver; dels som små kugler, der er fantastiske som sanselegetøj, men de findes også som perler til perleplader, hvor der skal bruges vand til at fuldende motivet.

Den sidstnævnte form for vandperler fungerer på samme måde, som når du stryger de klassiske perler på perleplader. Forskellen er bare, at du skal sprøjte vand på denne form for perler i stedet for at stryge dem. Lyder det ikke sjovt? På den måde vokser perlerne sammen, da de suger vandet til sig. I slipper derfor for at finde en masse udstyr frem, når vandperlerne er på bordet.

Vandperler kan fås i alverdens farver, de kan kombineres på uendelig mange måder og kan bruges til mange forskellige formål. Først og fremmest kan dit barn selvfølgelig lave en masse fine figurer, der efterfølgende kan leges med eller bruges til pynt, men vandperler kan også bruges enkeltvis som terapi og virke beroligende på nogle børn.

 

Vandperler til børn i alle aldre

Blandt vores sortiment af vandperler finder du forskellige vandperlesæt, hvor alle kan være med. Er dine børn nybegyndere, finder du selvfølgelig et begyndersæt, der sender jer godt på vej mod kreative figurer af vandperler.

Har dine børn allerede prøvet kræfter med Aquabeads, kan du overraske dem med vores andre former for vandperler fra Orbeez. Denne form for vandperler har intet med perleplader at gøre, men er derimod små vandholdige perler, der har en glat overflade og kan klemmes sammen. De kan bruges til alverdens sjove sanselege og giver en sjov fornemmelse, når man lader dem strømme igennem hænderne.

 

Kreativ leg med perler

Udover vores udvalg af vandperler, finder du hos BR også mange andre forskellige typer af perler, dit barn kan lege med. Er perler derfor et sikkert hit hjemme hos jer, kan samlingen nu gøres endnu større, end den måske allerede er. Diamond artperleplader, smykkeperler og perlesæt er blot nogle af de spændende perler, du finder i udvalget hos BR. Er leg med perler en aktivitet, der fanger din eller dit barns interesse? Kom med ind i en kreativ verden, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan kreeres.