365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Perleplader

Slip kreativiteten løs med perleplader – så er både børn og voksne sikret timevis af underholdning. Der er ikke noget hyggeligere end at lade timerne gå med sidde ved bordet og dekorere flotte perleplader. Vi har derfor samlet alt, du og dit barn skal bruge, når I går i gang med perlemesterværkerne.

Idéer til flotte perleplader

Vi elsker at lave perleplader - man kan lave de fineste ting! Vil du være med? Så se med i guiden her - Vi giver dig gode idéer til at lave flotte og nemme perleplader. Der er alt fra ispinde til blomsterbukketter og blæksprutter - Hvilken er din favorit? Læs med her. 

Sæt gang i kreativiteten med flotte perleplader

Leg med perler er både sjovt for børn og voksne at hygge sig med, men det er faktisk også en rigtig god finmotorisk øvelse, der kan være med til at styrke børnenes koncentrationsevne. Det er derfor oplagt at have skabet fuld af farverige perler og sjove perleplader, som nemt kan hives frem på eksempelvis en regnvejrsdag, der indbyder til perleprojekter, koncentration og fordybelse.

Leg med perler er også super for udfoldelse af kreativiteten, hvor både farver på perler, men også perleplader kan kombineres på tværs. Lad dit barn bruge sin fantasi med flotte og farvestrålende perler på perleplader, og se hvordan de uendelige kombinationsmuligheder kan bringe mange forskellige figurer og motiver frem.

Perleplader i flere størrelser

På BR finder du mange forskellige perleplader i flere størrelser og former. Nogle perleplader lægger op til specielle motiver, mens andre lader det være mere op til fantasien, hvad der skal kreeres. Store, firkantede og runde plader er gode, hvis barnet skal fordybe sig i længere tid, mens de formede perleplader med eksempelvis heste, papegøjer, dinosauere og biler er motiver, der kan hjælpe barnet med at danne en ønsket figur, der senere kan bruges til leg.

Perler og perleplader er både til børn og barnlige sjæle, der elsker at være kreative. At lege med perler er en god hobby, der er udviklende, så hvis du og dit barn elsker at sidde med perleplader, skal i endelig blive ved. Du finder du både nemme og flotte perleplader i vores sortiment, der både er for store og små legebørn.

Kun fantasien sætter grænser

Mangler du idéer til, hvad du eller dit barn skal lave med diverse perler og perleplader? Hvad med at lave smukke hjerter af perler? Sæt en silkesnor i det færdige mesterværk og lad det pryde i vinduet til jul. I kan også udfordre fantasien og lave en hurtig bil på perlepladen. Tegn derefter en sej bilbane på et stykke karton. Så har I en ny racerbil og -ban, som ingen af vennerne har. Eller i kan lave et helt prinsesseslot med tilhørende prinser og prinsesser ud af perler, som bagefter kan leges med på børneværelset. Mulighederne er mange.

Her hos BR finder du perleplader, der sætter gang i fantasien hos både børn og voksne og på tværs af køn. Tag et kig på vores udvalg af perleplader fra Hama, og kig ind i et kreativt fordybelsesunivers fyldt med former, farver og figurer. Vi er sikre på, at du finder lige de plader, der fuldender jeres samling derhjemme.