365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Perleplader

Slip kreativiteten løs med perleplader – så er både børn og voksne sikret timevis af underholdning. Der er ikke noget hyggeligere end at lade timerne gå med at sidde ved bordet og dekorere flotte perleplader. Vi har derfor samlet alt, du og dit barn skal bruge, når I går i gang med perlemesterværkerne.

Idéer til flotte perleplader

Vi elsker at lave perleplader - man kan lave de fineste ting! Vil du være med? Så se med i guiden her - Vi giver dig gode idéer til at lave flotte og nemme perleplader. Der er alt fra ispinde til blomsterbukketter og blæksprutter - Hvilken er din favorit? Læs med her. 

Populære mærker

Sæt gang i kreativiteten med flotte perleplader

Leg med perler er både sjovt for børn og voksne at hygge sig med, men det er faktisk også en rigtig god finmotorisk øvelse, der kan være med til at styrke børnenes koncentrationsevne. Det er derfor oplagt at have skabet fuld af farverige perler og sjove perleplader, som nemt kan hives frem på eksempelvis en regnvejrsdag, der indbyder til perleprojekter, koncentration og fordybelse.

Perleplader er også en fantastisk måde for store og små at udfolde kreativiteten, hvor både farverige strygeperler og perleplader i alverdens mønstre kan kombineres på uendelige måder. Lad dit barn lade sin fantasi få frit løb med flotte og farvestrålende perler på sjove perleplader, og se hvordan de uendelige kombinationsmuligheder kan bringe mange forskellige figurer og motiver frem.

 

Perleplader i flere størrelser og mønstre

På BR finder du mange forskellige perleplader i flere størrelser og former. Nogle perleplader lægger op til et specifikt mønster, mens andre lader det være mere op til fantasien, hvad der skal kreeres. Store, firkantede perleplader samt runde perleplader er gode, hvis barnet selv vil bestemme motivet og fordybe sig i projektet over længere tid, mens de formede perleplader med eksempelvis heste, papegøjer, dinosaurer og biler er motiver, der kan hjælpe barnet på vej med at lave en flot perleplade med et forudbestemt motiv.

Perleplader er både til børn og barnlige sjæle, der elsker at være kreative. Kreativ leg med perler er en skøn hobby, du og dit barn kan have sammen, hvor I hver især kan fordybe jer i hvert jeres perleprojekt, samtidig med at I har kvalitetstid sammen. Du finder derfor både nemme og flotte perleplader i vores sortiment, så alle kan være med – både store og små legebørn.

 

Slip kreativiteten løs med flotte perleplader

Mangler du idéer til, hvad du eller dit barn skal lave af sjove, seje eller søde perleplade motiver? Hvad med at lave smukke hjerter af perler? Sæt en silkesnor i det færdige mesterværk og lad det pryde i vinduet til jul. I kan også udfordre fantasien og lave en lynhurtig bil på perlepladen. Tegn derefter en sej bilbane på et stykke karton. Så har I en ny racerbil og racerbane, som ingen af vennerne har. Eller I kan lave et helt prinsesseslot med tilhørende prinser og prinsesser ud af perler, som bagefter kan leges med på børneværelset. Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Her hos BR finder du perleplader, der sætter gang i fantasien hos både børn og voksne og på tværs af køn. Tag et kig på vores udvalg af perleplader fra alle de kendte mærker, og kig ind i et kreativt fordybelsesunivers fyldt med former, farver og figurer. Vi er sikre på, at du finder lige præcis de perleplader, der fuldender jeres samling derhjemme.