365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hama perleplader

Mange børn er glade for at lægge perleplader, og det kan vi godt forstå! Det er en hyggelig aktivitet, hvor børnene virkelig kan få lov til at fordybe sig, mens de skaber et lille kunstværk. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af perleplader fra Hama, så tag et kig og find din favorit.

Lad kreativiteten blomstre med perler fra Hama

Mulighederne er uendelige, når det kommer til perleleg. Med perleplader fra Hama kan børn helt ned til 3 år være med til at lægge perler og udvikle de kreative evner. Hos BR har vi et stort udvalg af perleplader, og du kan blandt andet finde sjove dyr som pingviner, kaniner, elefanter, løver, sommerfugle og dinosaurer. For nogle børn er det sjovest med en formstøbt figur, så de kan dekorere figuren med strygeperler i flotte farver. Andre børn vil helst have frit spil til at lave sine egne mønstre og motiver på runde, firkantede eller femkantede perleplader. Én ting er sikkert; den farverige og udviklende leg styrker børnenes kreativitet i allerhøjeste grad!

Perleplader - en hyggelig aktivitet i hverdagen

Det er ingen hemmelighed, at hverdagen i en børnefamilie til tider kan blive hektisk, og i de situationer er det skønt med en hyggelig aktivitet, som kan give ro og nærvær. På en regnvejrsdag er der intet hyggeligere end at samles om en kreativ aktivitet og mærke roen brede sig. Det er nemt og hurtigt at sætte perler og plader på bordet, så det er bare med at komme i gang med perlepladerne. Legen med perleplader bliver kun endnu hyggeligere af, at der kommer et hjemmelavet produkt ud af aktiviteten, som er lige til at hænge op på børneværelset!

Styrk koncentrationen med perleplader

Det kan være udfordrende at lægge perleplader, og derfor kræver det koncentration og tålmodighed. Det er fantastisk at opleve, hvordan de små kunstnere fordyber sig i at lægge de små perler på pladerne, og at se de stolte og begejstrede ansigter, når de bagefter står med deres fine værker i hænderne.

Leder du efter en nogle nye perleplader fra Hama? Så er du kommet til det rette sted, for her hos BR har vi nemlig masser af perleplader i alverdens former og figurer, som kun venter på at blive dekoreret af de små kunstnere.