365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Strygeperler

Med strygeperler kan børnene fordybe sig i sin kreativitet, og her er der virkelig mulighed for at give fantasien frit spil. Det er en skøn aktivitet til at øge koncentrationen og finde ro i en travl hverdag. Her på siden kan du finde vores brede udvalg af perler til perleplader!

Idéer til perleplader

Du kan lave alverdens flotte perleplader med det store udvalg af perler og perleplader fra BR.dk. Bliv inspireret og få gode idéer til perleplade motiver. Vi guider dig og viser dig hvordan du laver perleplade isbinde, perleplade dyr og meget, meget mere. Læs med her.

Populære mærker

Perler til børn i alle aldre 

I vores udvalg af strygeperler finder du blandt andet poser med perler, perlesæt og perler i forskellige størrelser og farver. Udvalget af størrelser gør, at de små kan være med på lige fod med de større børn. De store maxi-perler er nemmere at holde styr på for de mindste, så de kan sætte dem på pladerne og være med til at skabe deres helt egen farvestrålende perleplade. Midi-perler er lidt mindre og oplagte til de større børn, som kan udfordre sig selv med spændende mønstre eller motiver. Lad både de små og store bruge strygeperler til at skabe de farverige kreationer!

 

Perler til perleplader er mere end bare legetøj  

Der er intet så hyggeligt som at lægge perler og se børnenes stolte ansigter, når de står med deres egne små kunstværker, efter perlerne er blevet strøget. Med strygeperler er der uendelige muligheder for at finde kreativiteten frem, så det er bare at vælge, om næste perleplade skal indeholde en farlig dinosaur, en smuk prinsesse eller en fin sol.  

De farverige perler er skønne til leg og hygge, men de er langt mere end det. Strygeperlerne giver nemlig også dit barn en masse læring: 

  • Aktiviteten øger dit barns koncentrationsevne og tålmodighed 
  • Træner barnets finmotorik uanset alder 
  • Fremmer dit barns kreative tankegang 
  • Lærer at forstå processen i at lave et konkret produkt 

 

Strygeperlerne er altså en sjov og hyggelig proces, som både er udviklende og lærerig for dit barn.  

 

Brug perleplader som dekoration i hjemmet 

Legen med perleplader bliver kun hyggeligere af, at der kommer et fint produkt ud af processen. Efter perlerne er blevet strøget, er perlepladerne lige til at hænge op i hjemmet. I kan give vinduerne lidt farve med perlerne, eller dekorere hjemmet op til højtider med det nye pynt.

Måske trænger juletræet til lidt personlig julepynt, eller måske skal påsken også fejres med pynt i hjemmet? I kan forme jeres egne små påskekyllinger på en firkantet perleplade eller lave påskeæg på en æggeformet plade. De små vil glæde sig over at have været med til at lave pynten, som er holdbar og helt perfekt til at hænge op hvert år til højtiderne.  

Find de helt rigtige strygeperler til dit barns behov her på siden og lad kreativiteten blomstre!