365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hama mini perler

Hama-miniperler er den mindste type perler fra populære danske Hama – skabt til dig, der er ekstra fingernem, og som ønsker endnu mere udfordring, når både smykker og perleplader skal laves. Del nostalgien og en skøn kreativ aktivitet med ungerne og gå på opdagelse i Hama-miniperler i alle regnbuens farver hos BR!

Hama miniperler – de mindste perler fra Hama 

Hama-miniperler kan bruges til både at lave smykker og til at producere den ene skønne perleplade efter den anden på stiftplader i passende størrelse. Mange sværger til de mere velkendte Hama-midiperler, men ønskes et endnu mindre alternativ, så er Hama-miniperler altså lige sagen. De små Hama-perler gør detaljegraden i motivet endnu større, og de er meget anvendelige til både små og store perleprojekter.

Hama-miniperler fås i poser med perler i forskellige farver, så du har rig mulighed for at kunne vælge perler i lige præcis den farve, du søger til projektet. At lege med perler er sjovt for både børn og voksne og en herlig aktivitet at samles om, når I trænger til at komme ned i gear, fordybe jer og bringe kreativiteten i spil. 

 

Hamas verdenskendte perler 

Det er nemt at forstå, hvorfor perler fra Hama er blevet så populære verden over. Udvalget fra Hama dækker både over midiperler, og senere hen er også de kendte Hama-maxiperler og Hama-miniperler blevet en del af sortimentet - og det er vi glade for hos BR! De forskellige størrelser perler sikrer nemlig, at alle børn kan være med til at slippe kreativiteten løs og skabe deres helt egne små kunstværker med enten mini-, midi- eller maxiperler.

 

Kom godt i gang med små Hama-perler fra BR! 

Hos BR er vi vilde med Hama-perler, og derfor er vi også utroligt glade for at være med til at give endnu mere kreativ glæde. Hama-miniperler åbner nemlig op for nye kreative muligheder, og vil du godt i gang, så kan du købe et sæt med små Hama-perler og tilhørende perleplader her på siden. Miniperler fra Hama er gode at have på lager blandt hjemmets hobbyartikler, så der altid er et kreativt perleprojekt at give sig i kast med, når lysten melder sig.