365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hama midi perler

Hama-midiperler er de mest kendte perler fra danske Hama, og du har højst sandsynligt selv lavet mindst en perleplade eller to med de populære perler gennem din barndom. Nu kan du og ungerne sammen give jer i kast med de første af forhåbentlig mange perleplader og perlesmykker ved at bestille Hama-midiperler online her hos BR.

Kendte og elskede Hama midiperler 

Der er intet at sige til, at perler fra Hama kan begejstre både unge og ældre over hele verden. Med midiperlerne er det nemlig bare med at slippe jeres kreativitet løs, for det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket smukt kunstværk, der skal skabes næste gang. De farverige perler indbyder til timevis af kreativ leg med perleplader og smykkeproduktion, og Hama-midiperler er, med god grund, blandt de mest populære af vores mange hobbyartikler her hos BR.  

At lægge perler er en hyggelig aktivitet, som kan samle hele familien på en gråvejrsdag - og alle andre dage. Aktiviteten giver en skøn og rolig tid sammen i en sommetider stressende hverdag og indbyder til ro, nærvær og høj koncentration.

 

Husk også midiperlens storebror og lillesøster 

Hama-midiperler har en rigtig god størrelse, og mange ved slet ikke, at perlerne også fås i andre størrelser end som midi. Til de yngste børn, der endnu ikke helt har styr på fingermotorikken til at kunne håndtere Hama-midiperler, findes de lidt større Hama-maxiperler. Til de projekter, hvor der ønskes en mindre perle end midi, kan du tage et kig på de helt små Hama-miniperler.  

Opbevar dine Hama-perler i en Hama midi-opbevaringsboks – så er der godt styr på dem, og de er lette at finde frem, når lysten til et kreativt projekt melder sig hos store og små.

 

Løbet tør for Hama-midiperler? 

Midiperler er nødvendige at have på lager, hvis du har kreative børn eller selv har hang til leg med perler og perleplader. Hos BR finder du Hama-midiperler i alle tænkelige farver, søde midi-perleplader og den populære midi-opbevaringsboks til nem opbevaring af alle dine perler. Køb nemt dine perler online og få dem leveret inden længe, så hele familien snart kan komme i gang med at hygge sig med nye perleprojekter.