365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hama maxi perler

Med Hama-maxiperler har danske Hama skabt store perler til små børn, der er den perfekte introduktion til kreativ leg med perler og perleplader. Perlerne kan bruges i kombination med stiftplader, eller de kan bruges til at lave barnets første hjemmeproducerede smykker. Find maxiperler og maxiperleplader fra Hama her på siden, så I kan komme i gang med det næste kreative projekt.

Maxiperler fra Hama – store perler til små børn 

Vil du gerne introducere dit lille barn til perler, men er finmotorikken ikke helt på plads til de små perler endnu? Så er Hama-maxiperler de perfekte begynderperler, der får de små fra ca. 3 år godt i gang med leg med perler. Perlerne ligger godt i hånden på de mindste, der hurtigt får styr på at få perlerne godt på plads på smykkesnoren eller på perlepladen.

Udover at styrke barnets fantasi og finmotoriske kunnen, så vil leg med Hama-maxiperler ligeledes styrke farvegenkendelsen og fordybelsesevnen. Det er sjovt at lege med perler sammen, og med store perler fra Hama kan alle være med i legen! 

 

Kreativ leg med familiens mindste

Det er fantastisk, når ungerne når en alder, hvor de er klar til kreativ leg, og faktisk behøver du slet ikke at vente længe på at kunne introducere forskellige hobbyartikler til de små. Udover Hama-maxiperler, der er et hit fra omkring 3-års-alderen, så kan de mindste børn også fra en tidlig alder tegne og male under opsyn. Du kan også helt sikkert finde gode hobbymaterialer til familiens yngste børn i vores forskellige kreakasser

 

Køb Hama-perler og tilbehør hos BR! 

Søger du store perler til de mindste, så er Hama-maxiperler det oplagte valg. Husk dog stadig at være opmærksom under den hyggelige aktivitet, så længe dit barn stadig putter mange ting i munden. Hos BR kan du finde dine favoritter fra vores store udvalg af perler i alle regnbuens farver, så I snart kan komme i gang med masser af kreativ perleleg sammen med de yngste børn i familien.