365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Kreakasser

Kender du en kreativ ildsjæl? En kreakasse er en enkel måde at lade børnene give kreativiteten frit spil. I en kreakasse finder de nemlig alt det, de har brug for til at fordybe sig i underholdende kreaprojekter, der får timerne til at flyve. Find en sjov og spændende kreakasse på siden her! 

Hjælp kreativiteten godt på vej med en kreakasse til børn

Det er næsten som en stor skattekiste fuld af guld, når dine børn åbner en af vores kreakasser. Den spreder glæde, og de små fingre kribler med garanti for at komme i gang med at sætte liv til de gode idéer. Det er særligt oplagt at hive kreakassen frem, når regnen trommer på ruden, og det ikke er meget værd at sende børnene udenfor. Så er de sikret en sjov aktivitet, der er både udfordrende og fordybende.

Hos BR finder du kreakasser i alle afskygninger, så du er sikker på, at dine børn får netop den kasse, der matcher deres interesser og behov. Her på siden findes kreakasser til både dyreelskeren og designeren, til den farveglade og den glimmerglade, så der er temaer for enhver. Tjek vores sortiment ud, og overrask dine børn med en underholdende overraskelse næste gang, I skal have det sjovt og udfolde jeres kreative sanser – uanset om det regner eller ej.

Hvad kan mit barn skabe med en kreakasse?

Med kreakasser får dit barn muligheden for at starte en masse kreative projekter op på egen hånd. Vores kreakasser indeholder alt fra piberensere, glimmer, lim, DIY øjne, pailletter, perler, tusser til balloner samt meget mere – ja, alt hvad hjertet kan begærer af spændende hobbyartikler og kits, der kan sætte kreativiteten i gang hos både børn og voksne.
Saml hele familien om at skabe en stor drage, byg et prinsesseslot og design jeres helt egne prinser og prinsesser, der kan bo på slottet – så har I det fineste, hjemmelavede sæt, der bagefter kan bruge til mange timers leg. Eller sæt jer sammen om at producere hjemmelavede lav-selv-smykker, I stolt kan forære bedsteforældrene og legekammeraterne i gave. Tegn, mal, byg og skab – med vores kreakasser er det meste muligt.

Kreative idéer til børn på BR.dk

Leder du efter en god gaveidé til et barn? Så kan du med fordel overveje en kreativ kasse. Er han eller hun helt vild med at tegne, så kan en kasse med tusser og blyanter være oplagt. Eller hvad med noget klippe-klister, der kan bruges til at skabe sjove kunstværker? Uanset hvad dit barn kan lide at sidde med af kreative projekter, så kan han eller hun prøve forskellige kreative aktiviteter af med vores kreakasser til både store og små legebørn. Vi har hobbykreakasser til mange formål, så du kan glæde dit barn og lade kreativiteten udfolde sig derhjemme. Find en spændende kreakasse lige her på BR.dk eller i vores butikker. Vi bytter gaver legende let med 365 dages returret.

Få inspiration til sjove projekter med kreakasser