365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Kreakasser

Kender du en kreativ ildsjæl? En kreakasse er en enkel måde at lade børnene give kreativiteten frit spil. I en kreakasse finder de nemlig alt det, de har brug for til at fordybe sig i underholdende kreaprojekter, der får timerne til at flyve. Find en sjov og spændende kreakasse på siden her! 

Hjælp kreativiteten godt på vej her

Det er næsten som en stor skattekiste fuld af guld, når dine børn åbner en af vores kreakasser. Den spreder glæde, og de små fingre kribler med garanti for at komme i gang med at sætte liv til de gode idéer. Det er særligt oplagt at hive kreakassen frem, når regnen trommer på ruden, og det ikke er meget værd at sende børnene udenfor. Så er de sikret en sjov aktivitet, der er både udfordrende og fordybende.

Hos BR finder du kreakasser i alle afskygninger, så du er sikker på, at dine børn får netop den kasse, der matcher deres interesser og behov. Her på siden findes kreakasser til både dyreelskeren og designeren, til den farveglade og den glimmerglade. Tjek vores sortiment ud, og overrask dine børn med en underholdende overraskelse næste gang, I skal have det sjovt og udfolde jeres kreative sanser – uanset om det regner eller ej. 

Få inspiration til sjove projekter med kreakasser