365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Lav-selv-smykker

Lad dine børns designdrømme blive til virkelighed! Hos BR har vi et spændende og flot udvalg af lav-selv-smykker, også kaldet DIY, så dine børn kan give sig i kast med selv at lave deres nye yndlingssmykker. Måske skal det være et flot perlespænde, der pynter i håret?

Sæt smukke perler på snor med lav-selv-smykker

Det kan noget helt særligt for børnene at være med i processen - lige fra den gode idé til et unikt, færdigt produkt, han eller hun selv kan gøre brug af. Det gør smykket til en favorit, der med garanti bliver som limet fast på dit barn. Lav selv smykker er også et hit som gave. Lad barnet designe søde venindearmbånd i selskab med sin bedste veninde. Sammen kan veninderne nyde den kreative proces, der ebber ud i stolthed af resultatet. Det fine armbånd vil være et minde, de altid kan se tilbage på.

Der er mange sjove og flotte muligheder, når det kommer til lav-selv-smykker. Hos BR vil vi selvfølgelig hjælpe børnene godt på vej med at stable deres helt eget smykkeværksted på benene. Derfor finder I her på siden alt, hvad I skal bruge til at lave dine egne smykker – også hvis I bare mangler lidt inspiration til at komme godt i gang.