365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Lav-selv-smykker

Lad dine børns designdrømme blive til virkelighed! Hos BR har vi et spændende udvalg af flotte lav-selv-smykker, også kaldet DIY smykker, så dine børn kan give sig i kast med selv at lave deres nye unikke yndlingssmykker.

Sådan laver du hjemmelavede smykker

En venindehalskæde til din bedste ven eller et par øreringe til din mor? Det er så hyggeligt at lave hjemmelavede smykker sammen. Find jeres yndlingsperler frem, og skabe jeres egne smukke og unikke designs. På BR.dk finder du et stort udvalg af farvelige smykkeperler og alt det, som I skal bruge til at lave DIY smykker. I guiden hjælper vi jer med, hvordan I nemt kan lave jeres egne smykker. 

Lav selv smykker til børn

Det kan noget helt særligt for børnene at være med i en smykkefremstillingsproces - lige fra den gode idé til et unikt, færdigt produkt, de selv kan gøre brug af. Det gør lav selv smykker til en favorit, der med garanti bliver som limet fast på dit barn.

Der er mange sjove og flotte muligheder, når det kommer til lav-selv-smykker. Uanset om dit barn er til guld, sølv eller farver, så er der rig mulighed for at kreere de flotteste smykker, der vil imponere både mor, far og søskende. Hos BR vil vi selvfølgelig gerne hjælpe børnene godt på vej med at stable deres helt eget smykkeværksted på benene. Derfor finder I her på siden alt, hvad I skal bruge til at lave jeres egne smykker – også hvis I bare mangler lidt inspiration til at komme godt i gang.

 

DIY smykker i børnehøjde

At skabe sine egne smykker er en proces, der kan føles meget tilfredsstillende. Ikke mindst det at skabe selve smykket, men også at bære det og vise det frem efterfølgende. Ja, uanset om man er barn eller voksen, så er der noget specielt ved at kunne sige, at man selv har lavet et flot smykke. Og så er det blot en bonus, når man bagefter kan ose af stolthed, når det får ros.

Lav selv smykker har mange gode kvaliteter, og er det lige en aktivitet for dig og dit barn, så er det blot at starte op. Giv den gas med flotte og farverige smykkeperler, snor og smykkeværktøj sammen med dit barn - så kan I snart pynte jer selv med unikke smykker, I er de eneste, der har. Et håndlavet smykke er også en god gaveidé, mange vil sætte pris på. Modtageren vil vide, at der er lagt tid og kærlighed i gaven, der kan tilføre smykket særlig værdi. Lad fx barnet designe søde venindearmbånd i selskab med sin bedste veninde, de kan have som minde mange år frem.

 

Køb ind til lav selv smykker på BR.dk

Lad dit barn muntre sig med farverige perler og giv han eller hun mulighed sætte sit eget præg på designet, når I sammen sætter jer omkring det kreative bord. Brug aktiviteten til at skabe ro og nærvær hos dit barn, der kan komme i en hel meditativ tilstand, når perler og snor kommer for hånden.

Hos BR har vi samlet alt til kreativ leg, så du og dit barn kan finde alt, hvad I skal bruge til jeres kreative projekter. Perler og perleplader, hobbymaling og modellering er blot nogle af de sjove, kreative hobbyartikler, I kan prøve kræfter med. Skab gode hyggestunder i samvær med venner og familie, når I samles om alt fra at designe og skabe lav-selv-smykker, til at lege og være kreativ med glimmer og glitter.