365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Foam og Silk Clay idéer

Inspiration til Silk Clay figurer

Skal vi lege med Foam og Silk Clay? Det er et rigtig hyggeprojekt for hele familien. 

Lær at lave dine egne små søde figurer og få inspiration i guiden her. Du kan f.eks. lave den sødeeste enhjørning eller løve – se hvordan i videoen længere nede. Eller hvad med en hel zoologisk have?

God fornøjelse!

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Silk og Foam Clay

 

 

Det skal du bruge

  • Foam og silk Clay - Du finder både DIY-pakker til færdige figurer, kreakasser med Clay og alverdens andre dippedutter samt bøtter med Clay i forskellige flotte farver. 

Populære produkter

1. Lav dit yndlings dyr

Smukke enhjørninge og farlige løver - Du kan lave lige præcis dit yndlings dyr i Foam og Silk Clay. Se med i videoen og lær, hvordan du gør!

 

2. På tur i Zoologisk have med Clay

Hvorfor nøjes med et enkelt dyr, når du kan lave en hel zoologisk have? Forvandl haven eller værelset til en Zoo med de sejeste dyr, og inviter alle vennerne med på tur!

Se med i videoen og få inspiration til en masse sjove og kreative timer med Silk Clay! Med vores lav selv poser er det let som en leg at lave selv de mest avancerede Zoo-dyr!

 

Lav en sød skildpadde i Silk Clay

Vidste du godt, at skildpadder er det dyr, der lever længst og kan blive op til 100 år?!

Udvid jeres zoologisk have med Søren skildpadde. Det kræver kun vores lav selv poser og så er legen i gang!

Lav en smuk påfugl

Påfugle er kendt for deres prangende fjerdragt og ser helt fortryllende ud! Med lav-selv posen kan I lave jeres egen flotte påfugl, som kan pynte i jeres zoologiske have.

Lav en fin flamingo

Hvordan får flamingoen dog den flotte lyserøde farve?

Den kommer fra flamingoens mad, som består af bittesmå røde krebsdyr og alger.

Lav en stor elefant

Ingen zoologisk have uden en elefant med sin flotte lange snabel! 

Fuldend jeres zoologisk have med den store og flotte dyr

Find alt, du skal bruge til Lav Selv Dyr

På BR.dk finder du færdige poser med ALT, du skal bruge, til at lave alverdens sjove og flotte dyr. Så bliver det ikke nemmere og sjovere at lave dine yndlings dyr. Du finder dem her! 

3. Andre kreative idéer: Lav nøgleringe, smykker og små kunstværker

Når dine Silk Clay figurer er størknet, kan du lege med dem, stille dem som pynt i hjemmet, forære dem i gave, og så kan du faktisk også lave alverdens andre sjove og flotte ting med dem - kun fantasien sætter grænser! Der er dog nogle ting,som du skal huske at tænke over, INDEN dine silk clay figurer størkner. 

Her kommer fem bud på kreative idéer til Silk Clay og hvad du skal huske, hvis du vil lave dem:

 

1. Silk Clay smykker

Lav en lille form eller figur, som kan bruges til en halskæde. Tænk over, at figuren ikke må blive for stor og for avanceret. Du skal huske at lave et lille hul i din figur, så der kan komme en snor igennem. Find snor og andet du skal bruge til at lave smykker her.  

 

2. Magneter til køleskabet

Lav en magnet til køleskabet med silk clay. Motivet kan være hvad som helst, det er blot vigtigt, at bagsiden er så jævn og flad som muligt, så du kan lime en magnet bagpå.  

 

3. Nøgleringe til hele familien

Du kan lave en personlig nøglering til dig selv  - og måske også resten af din familie? Så kan I altid kende forskel på jeres nøgler derhjemme. Lav din yndlingsfigur til din egen nøglering, og find på noget til din familie, som de hver især holder af. Det kan være, at din søster elsker is - så kan du lave en lækker isvaffel-nøglering til hende! Du skal blot stikke nøgleringen godt fast oppe i den ene ende af din figur. 

 

4. Pynt dine blyanter

Gør det endnu sjøvere at tegne med fine farveblyanter - Pynt enderne med søde Silk Clay figurer. Du skal blot 'forme' figuren rundt om blyantens ende. Hvis du ikke synes, at den sidder godt nok fast, når figuren er størknet, kan du altid sætte den ordentligt fast med en lille klat lim

 

5. Lav et 3D kunstværk

Lav et kunstværk og lad det komme til live med 3D effekt ved at lime figurer på et malerlærred. Du skal blot bruge maling, lærred og lim - og sørge for at bagsiden er flad og jævn, så du kan lime den fast på lærredet. 

 

 

1, 2, 3 - Sæt igang! 

Nu er det bare at stikke fingrene i Clay-bøtterne og komme igang! Mangler du Silk clay eller Foam Clay så finder du det her på BR.dk - Og hvis du mangler andre dippedutter og idéer til kreative projekter, så finder du det også her på BR.dk. Vi glæder os til at lege med dig!