365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Foam clay

Er dit barn vild med modellervoks? Så er det tid til at stifte bekendtskab med foam clay. Foam clay er nemlig en smidig og blød modellermasse, som tilmed er selvhærdende - og så er der altså rig mulighed for at skabe fine kreationer. Se vores udvalg af foam clay her på siden.

Inspiration og idéer til foam clay

Wauw! Har du set alle de flotte figurer og seje ting man kan lave med foam clay? Og ved du hvad? Du kan sagtens selv lave dem derhjemme! Læs med i guiden her og lær at lave alverdens dyr, fine figurer, smukke smykker og meget mere! Tag legen med hjem og hav det sjovt med foam clay. 

Brug foam clay og silk clay sammen

Måske er du allerede bekendt med det populære silk clay? Foam clay minder på mange måder om den smidige modellervoks - dog i en helt anden struktur. Denne masse er nemlig fyldt med en masse små, luftige perler, som giver alverdens muligheder for dekoration. 

Du kan med fordel bruge foam clay og silk clay sammen for at skabe det perfekte kunstværk. Måske kan det pynte i vindueskarmen på børneværelset eller bruges som gave til en, du har kær? Én ting er sikkert; der kan komme så mange fine værker ud af at slå kreativiteten løs med clay

 

Find din foam clay-gaveæske her

Hos BR finder du et bredt udvalg af gaveæsker med foam clay, som vil glæde enhver kreativ sjæl! Vælg mellem foam clay med glitter, et væld af forskellige farver samt sjove sæt, som hjælper kreativiteten yderligere på vej. 

I legen med foam clay er det vigtigt, at du husker at opbevare massen i en lufttæt beholder, når den ikke er i brug, så du undgår, at den størkner. Skulle det alligevel ske, kan du blødgøre foam clay igen ved hjælp af en smule vand.

 

Mange kreative projekter med foam clay

Brug foam clay til at beklæde figurer, pap, plast eller lignende, og gør dem lynhurtigt farverige at se på. Du kan også sætte pynt fast i dit foam clay, så du får et endnu festligere udtryk. Der er et væld af muligheder, så sæt jer sammen omkring bordet, og giv jer i kast med de sjove modelleringsmasser - hvem kan lave den sejeste figur? Her er lagt op til mange timers familiehygge, men også god underholdning, når der er legekammerater på besøg. Gå på opdagelse i vores udvalg, og køb foam clay allerede i dag.