365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Lim

Alle børn elsker at klippe og klistre – så er der plads til, at de kreative tanker får frit spil. Derfor hører limen sig til i familiens hobbykasse såvel som i klasseværelset, hvor der er redskaber til ethvert kreativt projekt. Kast jer ud i sjove kreationer med lim og god fantasi!

Klip og klistre med lim

Det kan hurtigt blive et rod med pap- og papirstykker på hele bordet, som er fyldt med lim. Derfor er det vigtigt at vælge en god børnelim, så de voksne ikke skal bekymre sig om hurtigtørrende lim, der ikke er til at fjerne igen. Lim til børn er perfekt til de kreative fag og stunder, og så er de nemme at bruge, så alle aldre kan være med, og de mindste kan slippe de store fantasier løs.

Gå på opdagelse i vores fine udvalg af lim, både med og uden glitter, som dit barn med garanti vil elske at lave kreative projekter med. Så kan I hurtigt komme i gang med at lime på de overflader, I vil kreere de kreative idéer med!

 

Slip fantasien løs med lim

Med børnelim er der ingen grænser, så snart kreativiteten slippes løs. Måske skal der limes et gult solsikkehoved af papir på en grøn stilk af pap, eller måske skal den brune bamse af pap have store ører limet på? Det kan også være, at mormor skal have et hjemmelavet julekort i år? Med lim er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan udrettes. Hos os kan du også finde glimmerlim, som kan få de mange motiver til at glitre.

Alle regnbuens farver fanger øjnene, og når der kommer glitterlim på papiret, kan det pynte til den helt store guldmedalje. Jo flere farveblyanter, tusser, papir og karton børnene får i hænderne, jo mere kreative bliver de, når det skal limes sammen eller pyntes med eksempelvis glimmerlim.

 

Lim til de kreative projekter

Med den rette lim bliver det en leg at være kreativ. Giv barnet lov at skabe kreative kreationer med flere forskelligt-farvede lim, der med garanti er et hit til ethvert projekt. Se blandt andet vandbaseret lim til de mindre, der både kan bruges med fingrene og en pensel, og som kan nemt vaskes af med vand - uanset om det kommer på hænder, tøj eller gulv. Eller vores limpistoler til de lidt større børn, der kan bruges til at sammensætte lidt større ting såsom træ og pap. Så kan der hurtigt blive skabt det sejeste legetøj og figurer, legekammeraterne vil elske at være med til at lege med!

På BR har vi et stort udvalg af hobbyartikler og andre legesager, som dit barn vil elske at være kreativ med. Lim er blot én af dem, men vores udvalg består blandt andet også af krympeplast, kreakasser, tegne- og maleartikler, magisk sand samt meget mere. Dyk ned i et kreativt univers med dit barn og lad jer fordybe i de uendelige muligheder, der findes med kreative artikler!