365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Lim

Alle børn elsker at klippe og klistre – så er der plads til, at de kreative tanker får frit spil. Derfor hører limen sig til i familiens hobbykasse såvel som i klasseværelset, hvor der er redskaber til ethvert kreativt projekt. Kast jer ud i sjove kreationer med lim og god fantasi!

Klip og klistre med børnelim

Det kan hurtigt blive et rod med pap- og papirstykker på hele bordet, som er fyldt med lim. Derfor er det vigtigt at vælge en god børnelim, så de voksne ikke skal bekymre sig om hurtigtørrende lim, der ikke er til at fjerne. Lim til børn er perfekt til de kreative fag og stunder, og så er de nemme at bruge, så alle aldre kan være med, og de mindste kan slippe de store fantasier løs.

Slip fantasien løs med lim til børn

Med børnelim er der ingen grænser, så snart kreativiteten slippes løs. Måske skal der limes et gult solsikkehoved af papir på en grøn stilk af pap, eller måske skal den brune bamse af pap have store ører limet på. Hos os kan du også finde glimmer lim, som kan få de mange motiver til at glitre.

Alle regnbuens farver fanger øjnene, og når der kommer glitter lim på papiret, kan det pynte til den helt store guldmedalje. Jo flere farveblyanter, tuscher, papir og pap børnene får i hænderne, jo mere kreative bliver de, når det skal limes sammen eller pyntes med glimmer lim.