365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Karton

Elsker din lille spilopmager at lave søde, seje og sjove figurer i karton? Med BR.dk’s karton papir i hånden kan børnene klippe, folde og farvelægge alt muligt tænkeligt med det tykke papir. Vælg mellem sort karton og farvet karton i nærmest alle mulige tænkelige farver her på siden.

Karton – klip, fold og tegn 

Blandt en masse børn er papir og karton populær som krea-aktivitet. Aktiviteten kan der gå rigtig mange timer med på børneværelset og ved stue- og spisebordet, hvilket er nemt at forstå hvorfor. Børnene skaber en masse sjove, kreative og fantasifulde kreationer, når de har det tykke papir i hånden. 

Eksempelvis bruges karton papir ofte til: 

  • Klip pynt til jul, påske og andre højtider med karton 
  • Lav kort og indbydelser med karton 
  • Lav papirklip og figurer til børneværelset og andre rum med karton 
  • Brug karton til scrapbooking 
  • Klip og fold kartonet til fine æsker 

 

Vær kreativ med karton 

Har du et barn, som bare elsker at slippe kreativiteten løs, er karton lige sagen at gøre det med. Med sakse, tusser, kuglepenne og farveblyanter bliver det sjovt at fremstille alverdens kreationer. Når det er juletid, er der noget særligt og ikke mindst hyggeligt at sidde og klippe nisser, julemænd, stjerner og juletræer ud af farvet karton. Og når det bliver Påske, er påskeharer og påskeæg oplagt at lave. Ved alle de andre højtider bliver karton papiret også brugt til at lave sjove kreationer med. 

Børnene kan også lave personlige kort og indbydelser med karton. Skal børneværelset dekoreres, gøres det ligeledes nemt med søde, seje og fantasifulde papirklip fra børnenes hænder. Det handler blot om at være kreativ. Og kreative dét kan de også blive, når de bruger karton papir, sort karton og farvet karton til scrapbooking og til at folde fine æsker med. 

 

Køb karton på BR.dk 

Er du og børnene i det kreative hjørne og mangler hobbyartikler til formålet, finder du dem her på BR.dk. Er valget faldet på karton, er udvalget stort af det populære, tykke papir. Se bare de forskellige farver, som du kan vælge imellem – blå, grønne, røde, gule og mange, mange flere men også glitter og metalfarver. Kartonet fås i pakker med mange stykker i. Sådan har børnene masser af karton papir til deres fantasirige kreationer. Kom i gang med de kreative papirklip sammen med BR.dk.