365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Nærvær sammen med familien i julen
Nærvær sammen med familien i julen

Jul

Få en magisk jul med Fætter BR. Her på siden finder du alt, du skal bruge til at skabe ægte julestemning. Læs vores guides med DIY julepynt, hjælp til gaveindpakningen, idéer til ønskelisten og meget mere. Julen er eventyrlig og fuld af sjov og hygge for hele familien. Hold øje med siden, når vi nærmer os jul, og bliv inspireret lige her på BR.dk.

Se alle produkter

Fætters Julegavefavoritter

Mangler du at finde den perfekte julegave til dit barn? 
Så tag et kig på Fætters julegavefavoritter, hvor du finder nogle af de mest populære julegaver til børn i julen 2023.

Husk gavepapiret til årets julegaver

Ingen julegaver uden gavepapir! Pak årets julegaver ind i det fineste Fætter BR gavepapir, som uden tvivl vil give børnene julelys i øjnene, når de spotter dem under juletræet. 

Magiske julegaver til børn

Find årets julegaver til børnene hos BR. Vi har samlet vores bedste bud på julegaver til børn ét sted, så det er nemt og overskueligt for dig at finde lige præcis de gaver, der vil skabe den største glæde hos børnene juleaften. Få en magisk juleaften med julegaver fra BR.

Officiel leverandør til Julemanden 🎅🎁

En magisk julenat får Fætter BR besøg af en af sine gode venner ✨ Kan du gætte, hvem det er? Julen bliver helt sikkert BR-tyrlig i år. 🎅

Søde nissedøre & tilbehør

I december måned er der gode chancer for, at nissen flytter ind. Nissen bor inde bag sin nissedør, som du kan finde i flere forskellige varianter her på BR.dk. Der er også masser af nissedør tilbehør at vælge imellem, der kan pynte foran døren. Er det mon en sød nisse eller en drillenisse, der bor hos jer?

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om jul

 

Jul for børn hos BR 

Der findes intet bedre, end når julen endelig står for døren. Hjemmet pyntes op som aldrig før, gaderne lyses op af dekorationer, og familien rykker lidt tættere sammen derhjemme. Hos BR holder vi julen i børnehøjde - for hvem elsker julen, som børnene gør?

December byder på et væld af børnevenlige juleaktiviteter, som både familie og legekammerater kan deltage i. Så skru op for julemusikken, saml jer om spisebordet og lad jer inspirere af BR’s store juleunivers.  

 

Julen er hjerternes - og børnenes - fest 

Juleaften er lig med julemad, julegaver, dans om juletræet, sang og familiehygge for alle pengene! Men dagene op til den store aften kan være lange - specielt for et barn. Der er heldigvis mange gode aktiviteter, som kan fylde dagene med julemagi:

  • En julekalender er et must - særligt når man er barn. Lad dit barn vælge sin helt egen julekalender, som skaber glæde hver dag og hjælper med at tælle ned. Det er både sjovt og lærerigt! 

  • Lav en fin pakkekalender med små kalendergaver til hver dag i december. Eller måske dit barn skal have adventsgaver hver søndag i stedet? Uanset hvad finder du masser af inspiration til gode kalendergaver på BR.dk.

  • Slå kreativiteten løs, og giv jer i kast med hjemmelavet julepynt. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for de julemotiver, der kan skabes omkring spisebordet. 

  • Lad børnene deltage i gaveindkøbene! Hos BR har vi et væld af gaver til børn i form af legetøj, og børnene vil helt sikkert elske, hvis de må være med.

 

Hold jul med Fætter BR 

Fætter BR elsker jul lige så meget, som ethvert barn gør! Er du i tvivl om, hvad du skal give dit barn i julegave, eller har dit barn sat kryds ved stort set alle legesagerne i årets Ønskebog? Så kan du heldigvis finde den perfekte julegave til dit barn lige her på BR.dk.

For at gøre ventetiden op til juleaften lidt mere spændende, kan I også give jer i kast med nogle af de mange sjove juleaktiviteter, I finder øverst her på siden. Så får juleferien hurtigt ben at gå på, og pludselig er det blevet juleaften med sang, dans og gaver.

Hos BR elsker vi højtider, og derfor samler vi en masse gode julesager her på siden, så I kan blive helt klar til juleaften.