365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
Nærvær sammen med familien i julen
Nærvær sammen med familien i julen

Jul

Få en magisk jul med Fætter BR. Her på siden finder du alt, du skal bruge til at skabe ægte julestemning. Læs vores guides med DIY julepynt, hjælp til gaveindpakningen, idéer til ønskelisten og meget mere. Julen er eventyrlig og fuld af sjov og hygge for hele famlien. Bliv inspireret her på BR.dk - Hold øje med siden, når vi nærmer os jul.

Se alle produkter

Jubiii! Ønskebogen er på gaden!

Glæder du dig også til julen? Så kig ind forbi og se blandt andet Fætters julegavefavoritter, vores BR-tyrlige aktiviteter i julen og find en masse inspiration til dette års ønskeliste! 🎄

Tilbuddene gælder fra tirsdag d. 25 oktober til og med fredag d. 30. december. eller så længe lager haves.

Fætters Julegavefavoritter

Mangler du at finde den perfekte julegave til dit barn? 
Så tag et kig på Fætters julegavefavoritter, hvor du finder nogle af de mest populære julegaver til børn i julen 2022.

Find julegaver til børnene

Find årets julegaver til børnene på BR. Vi har samlet alle de bedste gaver til børnene ét sted, så det er nemt og overskueligt at finde lige præcis de julegaver, der vil skabe glæde hos dit barn!

Julekalendere til børn

Se hele udvalget af julekalendere på BR.dk og find børnenes favorit. Så er der små overraskelser hver dag i december helt op til den store aften.

Kalendergaver til børn

Varm op til juleaften med kalendergaver til børn fra BR.dk. Her finder du et bredt udvalg af seje kalendergaver, som uden tvivl vil skabe glæde hos dit barn.

TINKA OG SJÆLENS SPEJL HOS BR

Den 1. december starter årets TV2 julekalender: Tinka og Sjælens spejl. Men hos BR starter julehyggen ekstra tidligt! 
Klik ind og læs mere om Tinka og Sjælens spejl hos BR

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om jul

 

Juleting for børn hos BR 

Der findes intet bedre, end når julen pludselig står for døren. Hjemmet pyntes op som aldrig før, gaderne lyses op af dekorationer, og familien rykker lidt tættere sammen derhjemme. Hos BR holder vi julen i børnehøjde - for hvem elsker julen, som børnene gør?

December byder på et væld af børnevenlige juleaktiviteter, som både familie og legekammerater kan deltage i. Så skru op for julemusikken, saml jer om spisebordet og lad jer inspirere af BR’s store juleunivers.  

 

Julen er hjerternes - og børnenes - fest 

Juleaften er lig med julemad, julegaver, dans om juletræet, sang og familiehygge for alle pengene! Men dagene op til den store aften kan være lange - specielt for et barn. Der er heldigvis mange gode aktiviteter, som kan fylde dagene med julemagi. 

  • En julekalender er et must - særligt når man er barn. Lad dit barn vælge sin helt egen julekalender, som skaber glæde hver dag og hjælper med at tælle ned. Det er både sjovt og lærerigt! 

  • Slå kreativiteten løs, og giv jer i kast med hjemmelavet julepynt. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for de julemotiver, der kan skabes omkring spisebordet. 

  • Lad børnene deltage i gaveindkøbene! Hos BR har vi et væld af gaver til børn i form af legetøj, og børnene vil helt sikkert elske, hvis de må være med.

 

Hold jul med Fætter BR 

Fætter BR elsker jul lige så meget, som ethvert barn gør! I kan blandt andet lave Fætter BR i perleplader, som vil pynte flot på julegaven. Du finder selvfølgelig også gavepapir med vores helt egen Fætter BR portrætteret - og alle børn ved, at der venter noget godt, når det røde gavepapir med BR’s maskot kommer til syne under juletræet. 

Hos BR elsker vi højtider, og derfor samler vi en masse gode julesager her på siden, så I kan blive helt klar til den næste jul.