365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Actionfigurer

Actionfigurer er perfekte, når der skal lidt action ind i legen – eller meget action ind i legen. Vi har derfor samlet en masse spændende actionfigurer, der er helt klar til at tage kampen op. Gå på opdagelse i det store udvalg af actionfigurer her på siden.

 

Populære mærker

Tag på spændingsfyldte eventyr med kendte actionfigurer

Kan det ikke blive vildt nok for dit barn, vil leg med actionfigurer være et stort hit. I udvalget her finder du både store og små actionfigurer baseret på kendte actionhelte, som børnene måske kender fra film, bøger eller tegneserier.  

Actionfigurerne har en kvalitet, der holder til timevis af sjov leg, så det er bare om at få fundet de nye favoritter og få dem bestilt hjem, så legen snart kan begynde. De mange actionfigurer kan bruges, som de er, eller de kan indgå i legen i samspil med andre af barnets højtelskede legetøjsfigurer. På den måde kan barnets leg hurtigt bevæge sig i mange retninger, og den kan varieres nærmest i det uendelige.  

 

Tobenet, firbenet, maskeret eller civilklædt

Actionhelte kommer i mange former, og Paw Patrol og Super Mario er lige så meget helte som mere klassiske actionfigurer som Spiderman, Batman og Avengers. Hver har de deres superkræfter eller udstyr til at redde dagen, og med de små actionfigurer ved hånden kan barnet gengive sine favoritscener i legen og selv finde på nye eventyr og udfordringer, der venter de seje actionhelte. For en ægte actionhelt er arbejdsdagen aldrig helt forbi, og det er med at være klar, når pligten kalder.  

 

Stort udvalg af seje actionfigurer hos BR! 

For rigtig mange børn såvel som voksne er actionfigurer utroligt fascinerende. De modige superhelte lever et helt andet liv end du og jeg, og selvom jobbet sommetider byder på store farer, er det spændende at opleve, hvordan actionheltene klarer skærene. Kan dit barn heller ikke få nok af actionfigurer, har vi heldigvis masser af forskellige af slagsen her hos BR. Hvilken actionfigur kan dit barn mon allerbedst lide? Er det svært at vælge, så bestil én af hver, og glæd dig til rigtig at se barnet folde sig ud i de skønneste lege med actionfigurerne i hovedrollen.