365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Paw Patrol figurer

Paw Patrol er en sand vinder hos de fleste børn, og hver enkelt karakter har sin helt egen personlighed og sine helt egne styrker. Her på siden har vi samlet et udvalg af de populære figurer, så dit barn kan komme i gang med samlingen allerede i dag.

Paw Patrol klarer ærterne!

De tapre redningshundehvalpe i Paw Patrol er under oplæring og ledes af den 10-årige Ryder. Hver hvalp er inspireret af et job i den virkelige verden som f.eks. brandmand og bygningsarbejder. Når problemerne rammer Adventure Bay, er de klar til at redde situationen! Om det er en kat, der er fanget i et træ, eller et afsporet tog, så finder de altid en vej til at hjælp nødstedte.

For børn er Paw Patrol en sjov måde at lære om tapperhed og heltemod med sjove historier, der aldrig bliver alt for skræmmende. Ryder og hvalpene lærer også børn, hvordan man tager sig af dyr, et budskab der underbygges af Paw Patrols virkelige partnerskab med det amerikanske dyreværn, American Society for the Prevention of Cruelty to Animals.

Hvad er navnene på figurerne fra Paw Patrol?

Det har vi hjulpet dig med at uddybe her, så du kan læse lidt om alle de forskellige figurer og deres rolle i det spændende Paw Patrol univers.  

Figurerne fra Paw Patrol universet
Rubble
Rubble er en bister, men elskelig engelsk bulldog, der ved alt om skateboards og snowboards. Han elsker at blive beskidt og bagefter hoppe i et bad. Der findes ikke den opgave, som Rubble’s gravemaskine ikke kan skovle op!
Zuma
Zuma er vild med vand! Den chokoladebrune labrador elsker at le og surfe! Han bor i sit bådehus og drøner til handling på sin svævebåd. Zuma går fuld af energi til ethvert eventyr, der venter på ham!
Rocky
Rocky er en blandingshvalp, der altid kan bidrage med praktiske løsninger. Han er en hund der ved alt om genbrug og har tusindvis af ideer og værktøj i sin hvalpetaske.
Ryder
Ryder er hvalpenes leder, redningsmand og lærer. Han har det hjerte, det gå-på-mod og de evner, der skal til, for at Paw Patrol kan klare opgaverne! Under redningsaktioner ses Ryder gerne på sit hightech jetski, der kan forvandles til et terrængående køretøj og en snescooter.
Skye
Skye er en frygtløs og smart Cockapoo, der elsker at flyve i sin helikopter med vingerne på sin hvalperygsæk. Hun prøver gerne alt med en baglæns salto, ynde og et smil.
Marshall
Fra sin brandstation til sin brandbil er Marshall en dalmatiner, der har det godt med action! Han bliver let ivrig og er gruppens klodshans. Hvalpene hører altid Marshall sige, ”Jeg er OK!”
Everest
Everest er en livsglad husky-hvalp og Paw Patrol’s næst-nyeste medlem. Hun bor sammen med Jake på hans snedækkede bjerg og elsker at ”slædeture” på maven. Hvor der er is og sne, er hun klar!
Chase
Med sin lastbil og megafon er denne schæferhund en autentisk og naturlig leder, der kan lide at tage ansvar. Chase er måske på sagen, men han skal passe på med katte og fjer, for han har allergi.