365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Super Mario figurer

Super Mario er nok bedst kendt fra de mange populære platformsspil, der er blevet udgivet siden 1985, hvor det første Mario-spil kom på markedet. Med Super Mario-figurer kan der også leges med Mario og hans venner uden for skærmen, og det er sjovt at se legene udvikle sig med udgangspunkt i barnets fantasi eller at se scener fra spillene genfortolket i legen på børneværelset. Find vores Mario-figurer her på siden og bestil online hos BR i dag.

Super Mario - du kender ham nok allerede

Mario er let at genkende i sin røde bluse, blå overalls og røde kasket med det karakteristiske M på fronten. Sammen med sin ven Luigi holder han verden sikker fra skurken Bowser, der ofte er ude på at kidnappe den søde prinsesse Peach eller på anden vis skabe problemer i det fiktive kongerige Mushroom Kingdom.  

Mario er tildelt en fysisk styrke, udholdenhed og hurtighed udover det sædvanlige, der gør ham i stand til at løfte eller smadre selv de tungeste og mest hårdføre ting omkring sig og at bevæge sig hurtigt over lange afstande - noget der uden tvivl vil komme til udtryk i ungernes leg, når de finder deres Super Mario-figurer frem og lever sig ind i universet.  

 

Timevis af leg med alletiders Mario-figurer

Er dit barn glad for Super Mario, så vil vores Mario-figurer helt sikkert være et stort hit. I udvalget finder du Mario Kart-figurer såvel som mange andre skønne figurer, der er klar til leg. Dit barn kan bruge dem alene eller sammen med andre sjove legetøjsfigurer, og det er kun barnets fantasi, der sætter grænsen for i hvilke retninger, legen kan tages hen.

 

Køb Super Mario-figurer af høj kvalitet hos BR

Vores legetøj er til for at blive leget med, og derfor er vores Super Mario-figurer selvfølgelig også skabt i en kvalitet, der tåler de til tider vilde actionlege. Forkæl dit barn med nye Mario-figurer fra udvalget ved at bestille dine eller dit barns favoritter hjem i dag, og glæd dig til at se glæden i barnets øjne, når figurerne flytter ind på børneværelset.

Har du en lille Super Mario-fan derhjemme, anbefaler vi dig at bruge vores søgefelt til at finde flere produkter med den eftertragtede Mario. Vi har nemlig ikke kun Super Mario-figurer, men også masser af andet legetøj, spil med mere med Mario i hovedrollen.