365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Goo Jit Zu

Heltene fra Goo Jit Zu er klar til squishy action! Disse fantastiske actionfigurer er som ingen andre! Hver karakter har et unikt goo-fyld med forskellige teksturer og mærkes forskelligt. Klem og tjek deres forskellige fyld ud! De er klæbrige, knasende, slimede, squishy, ​​strækbare og meget mere. 

De mest squishy og strækbare actionfigurer

Goo Jit Zu actionfigurer strækker sig op til tre gange deres størrelse og er mere holdbare end nogensinde før! Stræk og klem dine Goo Jit Zu helte og de vil altid komme tilbage til deres oprindelige form!

Der er ingen superhelte som dem, der er ingen der slås som de gør! 

Goo Jit Zus mest populære figurer hedder Blazagon, Trash, Tyro og de er, sammen med de andre fra slænget som altid klar på at styre universet! Find et bredt udvalg af produkter hos BR. 

Actionfigurerne findes i forskellige udgaver, hvor de blandt andet er ude i rummet, de er ramt af røntgenstråling i fortiden og som det seneste får de deres energi fra sin energikerne, som DU hjælper med at aktivere!

 

Et bredt udvalg af Go Jit Zu hos BR

Goo Jit Zu fås i mange forskellige udgaver og i mange forskellige licenser. Er du mest til vores single pack? Den kan fås i vores populære core version, eller som Marvel, DC, Jurassic, Sonic og Buzz!

Hvis du foretrækker dobbelt så meget sjov, så skal du se vores udvalg af 2-pakker! Find 2-pakken som core, Marvel, DC eller Buzz! 

Goo Jit Zu findes også i både MEGA og MINI versioner! Her finder du et stort udvalg af både Marvel, DC og Jurassic!

Der findes meget mere, og sortimentet udvides løbende, så tjek udvalget ud på BR.dk!