365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Soldier Force

Når verden står over for kriser, skal du blot opfordre Soldater Force Mission Troops til at redde dagen! Med nationer i uro, miljøtrusler og naturkatastrofer forenes eliteholdet af helte fra hele verden for at beskytte og forsvare de uskyldige mod fare og opretholde retfærdighed overalt. Forenet under din kommando styrer du handlingen, mens du leder disse modige soldater til sejr!

Bekæmp fjenderne med Soldier Force 

På med uniformen, udstyret i orden, og så er det ud at bekæmpe fjender! Tropperne fra Soldier Force er klar, og deres fornemmeste opgave er at beskytte alle uskyldige i et fantasiunivers præget af uro og måske en katastrofe eller to.  

Men frygt ej! For Soldier Forces 1. Deling er klar til kamp, og de kan klare selv de ondeste modstandere. Det er det gode, når børnene leger. Det er altid dem, der bestemmer, hvordan legen skal udvikle sig, og hvordan det hele skal ende. Her kan selv den største katastrofe reddes med et trylleslag.  

Soldaterlegetøj, hvor kun fantasien sætter grænser 

Militærlegetøj har været et stort hit generation efter generation. Det startede med helt små legetøjsfigurer uden bøjelige led og alverdens udstyr, og i dag er legetøjet udstyret med tilbehør efter dine vildeste fantasier og actionfigurer spækket med detaljer.  

Har du et barn, der ville elske at konstruere sin helt egen lille krig? Så er Soldier Force den helt rigtige tilføjelse til samlingen af legetøj. Vores store udvalg gemmer helt sikkert på et legesæt eller nogle figurer, som kan kickstarte krigslegen – og det smarte ved Soldier Force er, at du altid kan bygge mere på og udvikle legen.  

Soldier Force – dit eget krigsunivers 

Legen er i gang, og DU er den ultimative kommanderende officer. Har du styr på dine soldaterkammerater? Så er I klar til at sikre jer med helikopter, jagerfly og kampvogne samt bygge barrikader og skydebaner – perfekt til at bekæmpe fjenden.   

Uanset hvor vanskeligt terrænet er, så er dine tropper ustoppelige med et godt udvalg af Soldier Force-legetøj. Alle køretøjer og uniformer er selvfølgelig i de helt rigtige farver, så du kan camouflere dig i skovområderne.  

Bliv klar til kamp med BR! Tag et kig på produkterne her på siden og læs nærmere om de mange funktioner.