365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Puslespil

Der er ikke noget skønnere og mere afslappende end at fordybe sig i et hyggeligt puslespil, og puslespil for børn kan både bruges af barnet alene eller lægges i fællesskab med en voksen. Hos BR.dk fører vi puslespil inden for flere forskellige sværhedsgrader – fra de allerførste begynderpuslespil og til de mere avancerede af slagsen.

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om puslespil

Puslespil til stille stunder for hele familien

Vores sortiment rummer ikke blot traditionelle, flade puslespil, men også en lang række af kreative bud på puslespil i nye, sjove udformninger som eksempelvis 3D puslespil. Det at lægge puslespil er alletiders aktivitet for både store og små og er for eksempel suverænt tidsfordriv på en regnvejrsdag. Alt efter sværhedsgrad og erfaringsniveau sætter puslespil virkelig gang i hjernecellerne og booster koncentrationsevnen, og er der noget, vi kan lide her hos BR.dk, så er det legetøj, der på én gang underholder og sikrer læring gennem legen.

Sjove puslespil for børn og barnlige sjæle i alle aldre

Man bliver aldrig for gammel til puslespil, der kan blive ved med at udfordre og udvikle hele vejen gennem barndommen og langt op i voksenlivet. Vil du styrke dit barns interesse for puslespil, handler det i høj grad om at vælge puslespil på et niveau, der ikke er for komplekst, men som udfordrer lige tilstrækkeligt til, at det heller ikke bliver for nemt. På BR.dk finder du puslespil med helt ned til 3 brikker, 100 brikker, 500 brikker eller helt op til 5.000 brikker, så du kan finde et puslespil, der passer til dit eller dit barns niveau.

Når barnet har mestret ét puslespil mange gange, er det måske tid at rykke et niveau op i sværhedsgrad, og sådan kan I som forældre gradvist blive ved med at udfordre og stimulere barnets lyst til at lægge puslespil gennem de små succesoplevelser, som barnet får, når brikkerne falder på plads i rette orden, og puslespillet er fuldendt. Puslespillet kan med fordel lægges på en puslespilsmåtte, så der er styr på brikkerne indtil det er færdigt.

Køb dine puslespil hos BR.dk

Hos BR.dk råder vi over et bredt sortiment af puslespil med mange forskellige motiver og fra kendte mærker som Disney og Pokémon. Vælg et eller flere puslespil, der passer til dit barns interesser nu og her. Det fremmer lysten til at give sig i kast med puslespillet, og det er skønt at se det endelige resultat, når puslespillet først er lagt færdigt.

Lad barnet udfordre sig selv, eller kast jer over et spændende puslespil sammen, der giver kvalitetstid sammen med dit barn. Noget I sikkert begge vil værdsætte. Du finder alle vores puslespil her, hvor du kan gå på opdagelse og vælge dem, der tiltaler dig selv eller barnet mest.