Ønskeliste
Din kurv
0
365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk

Puslespil

Puslespil kan være noget så hyggeligt og sætter gang i udviklingen. Hos BR har vi samlet en masse puslespil. Vi har sørget for, at der er puslespil til de helt små, de helt store og alle aldre derimellem.

Puslespil – mindfulness for hele familien

I en hektisk hverdag kan det være svært at skabe de rigtige rammer for ro og mindfulness, selv om der kan være stor brug for det. Med puslespil bliver det muligt at skabe et hyggeligt samlingspunkt for hele familien, der lægger op til fordybelse og samarbejde.

 

Tre grunde til at vælge et puslespil:

  • Det giver muligheden for at samle hele familien om et fælles projekt
  • Et puslespil kan bruges om og om igen uden at blive lettere eller kedeligt
  • Der findes puslespil, der passer til ethvert barns niveau og udvikling

Der findes uendeligt mange forskellige motiver, sværhedsgrader og måder at lægge puzzlespil på, men fælles for dem alle er, at de skaber fordybelse og ro for dem, der lægger dem.

 

Det behøver ikke at være dyrt at underholde hele familien på en hyggelig måde, for hos BR finder du både dyre og billige puslespil ligesom du kan vælge mellem forskelligt antal brikker.

 

Sådan vælger du det rette puslespil

Det kan være fristende at vælge puslespil efter motiv – og i langt de fleste tilfælde kan det også sagtens være et godt udgangspunkt. Der er dog ting, du kan overveje, hvis du vil være sikker på at få mest muligt ud af dit nye puslespil:

- Antal brikker: Med de store versioner, der har mange brikker, kræver det ofte et sted at have puslespillet liggende, så der kan arbejdes på det over flere dage. Det kræver overblik og tålmodighed, hvor færre brikker er mere overskuelige.

- Materiale: Skal du vælge et klassisk puslespil af kraftigt pap, eller ønsker du en mere holdbar version af træ? Det afhænger helt af de hænder, der skal håndtere brikkerne, især de helt små kan have glæde af træbrikkerne.

 

Find dit yndlingsmotiv i vores store udvalg herover, og bestil allerede i dag!