365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Puslespil

Gå på opdagelse i det store udvalg af puslespil lige her på siden. Her finder du puslespil i alverdens sværhedsgrader, og vi har både puslespil til børn og voksne.

Årets spil 2023

Er du i tvivl om, hvilket af vores mange spil du skal vælge til samlingen? Frygt ej! Her præsenterer vi årets spil i kategorierne årets børnespil, årets familiespil, årets voksenspil og årets spilnyhed. Se alle de spil I har elsket allermest i løbet af året lige her.

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om puslespil

Puslespil for alle aldre

Puslespil er en fantastisk måde at stimulere hjernecellerne på uanset alder. Hos BR forstår vi glæden og de mange læringsmæssige fordele, som puslespil bringer til både børn og voksne. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af sjove puslespil, der passer til forskellige aldre og færdighedsniveauer. Hvad end du er på udkig efter et helt simpelt træpuslespil til familiens mindste eller gerne vil udfordre dig selv med et mere komplekst puslespil med mange brikker, finder du et nøje udvalgt sortiment lige her.

Vores sortiment rummer ikke blot traditionelle, flade puslespil, men også en lang række af kreative bud på puslespil i nye, sjove udformninger som eksempelvis 3D puslespil. Det at lægge puslespil er alletiders aktivitet for både store og små og er for eksempel suverænt tidsfordriv på en regnvejrsdag. Alt efter sværhedsgrad og erfaringsniveau sætter puslespil virkelig gang i hjernecellerne og booster koncentrationsevnen, og er der noget, vi kan lide her hos BR.dk, så er det legetøj, der på én gang underholder og sikrer læring gennem legen.

Sjove puslespil til børn

Man bliver aldrig for gammel til puslespil, der kan blive ved med at udfordre og udvikle hele vejen gennem barndommen og langt op i voksenlivet. Vil du styrke dit barns interesse for puslespil, handler det i høj grad om at vælge puslespil på et niveau, der ikke er for komplekst, men som udfordrer lige tilstrækkeligt til, at det heller ikke bliver for nemt. På BR.dk finder du puslespil med under 100 brikker til børn på 2 år eller 3 år, og efterhånden som dit barn bliver ældre, kan du udvide puslespilssamlingen derhjemme med puslespil med 200 brikker500 brikker eller helt op til over 2.000 brikker.

Når dit barn har mestret ét puslespil mange gange, kan det være tid til at rykke et niveau op i sværhedsgrad. Sådan kan I som forældre gradvist blive ved med at udfordre og stimulere jeres barns lyst til at lægge puslespil gennem de små succesoplevelser, som jeres barn får, når brikkerne falder på plads i rette orden, og puslespillet er fuldendt. Puslespillet kan med fordel lægges på en puslespilsmåtte, så der er styr på brikkerne, indtil det er færdigt.

 

Masser af fordele ved puslespil

Puslespil er ikke kun sjove - de er også utroligt lærerige på flere forskellige måder:

  • Finmotorik og koordination: Det at placere de små puslespilsbrikker på det helt rigtige sted kræver præcision og hånd-øje koordination.
  • Problemløsning: Det styrker dit barns problemløsningsevner at finde ud af, hvor hver enkelt brik passer ind i puslespillet.
  • Tålmodighed og koncentration: Puslespil lærer dit barn værdien af tålmodighed og at fokusere på en opgave over længere tid.

 

Hos BR.dk finder du et bredt sortiment af puslespil, der både vil underholde dit barn samtidig med, at det støtter dit barns udvikling. Vores puslespil er fra kendte mærker og findes i et utal af fede motiver. Ved at vælge et puslespil, der passer til dit barns eller dine egne interesser, fremmer det lysten til at give sig i kast med puslespillet, og det er skønt at se det endelige resultat, når puslespillet først er lagt færdigt.

Udfordr dig selv eller dit barn med et sjovt puslespil, eller kast jer over et spændende puslespil sammen, som vil give timevis af hyggelig kvalitetstid. Du finder alle vores puslespil her på siden, hvor du kan gå på opdagelse og vælge lige præcis det puslespil, der tiltaler dig selv eller dit barn allermest.