365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Puslespilsmåtter

Bare rul. Så nemt og enkelt er det, når du pakker dit puslespil af vejen med en puslespilsmåtte. Når du ikke at lægge alle brikker på én gang, kan du med en måtte til puslespillet rulle det væk og rulle det ud igen, når brikkerne atter skal lægges. Find både puslespilsmåtter og puslespil til børn og voksne på BR.dk.

Når brikkerne er en hobby

Er der et spil, som alle børn simpelthen bare elsker, må det uden tvivl være puslespil. Allerede fra en tidlig alder hygger de yngste spirrevipper sig med træpuslespil, som udvikler de motoriske evner. Bondegårdsdyr, skovens og savannens dyreliv samt andre kendte genstande fra hverdagen – ja, motiverne er farverige og mange. 

Puslespil er dog ikke kun for familiens mindste. Mange unge og voksne nyder at koble fra hverdagens trummerum ved at finde og lægge spillets hjørner og kanter for bagefter at fylde det ud. Brik efter brik.

 

Sådan bruger du en puslespilsmåtte

Inden du går i gang med brikkerne, skal du finde et bord eller en anden større overflade, hvor du kan rulle puslespilsmåtten ud. Når du har gjort dét, er det godt at følge disse nemme trin:

  1. Vend puslespilskassen på hovedet, og gi’ dig i kast med puslespillets brikker.
  2. Begynd at samle dit puslespil på måtten.
  3. Lægger du et puslespil med mange brikker, er det ikke sikkert, at du når at lægge dem alle sammen på én gang. 
  4. Bliver du ikke færdig, er det bare med at gribe fat om puslespilsmåttens oppustelige rulle. 
  5. Placér rullen for enden af måtten – og rul måtten med brikkerne sammen. 
  6. Fastgør remmene rundt om måtten og rullen, så brikkerne ikke falder ud. 

 

Når du har fulgt trinnene, kan du opbevare og flytte rundt på dine påbegyndte puslespil, som du vil. Nemmere og mere smart bliver det ikke.

 

BR.dk har små og store puslespilsmåtter

Puslespil findes med få og rigtig, rigtig mange brikker på BR.dk. Vi har derfor også puslespilsmåtter i både mindre og større størrelser. Vil du eksempelvis gerne lægge et puslespil med 1000 brikker, bør du vælge og købe en måtte til puslespillet, hvor alle dets brikker kan være på. Se udvalget af både måtter og puslespil til børn og voksne på BR.dk.