365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Puslespil med 1000 brikker

Puslespil er alletiders underholdning for både børn og voksne, og vil familien have en stor udfordring, er et af vores mange 1000 brikkers-puslespil måske lige sagen. Find puslespil med 1000 brikker med mange forskellige motiver og temaer her, og glæd jer til at lægge de allerførste brikker.

1000 brikkers-puslespil for de øvede

Det siger nok sig selv, at et puslespil med 1000 brikker ikke er klaret på en time eller to. Det kræver stor tålmodighed, snilde og ikke mindst tid at lægge et puslespil med 1000 brikker, og det er en god idé ikke at være alene om det.

Gør det til en aktivitet sammen med familiens store børn at få lagt puslespillet rigtigt brik for brik, indtil alle 1000 brikker ligger, hvor de skal. Det er et projekt, der skal gås lidt til og fra, så et godt tip er at undgå at lægge det på spisebordet, hvis I fortsat gerne vil kunne samles om måltiderne, imens lægningen af puslespillet står på. Det kan godt tage et par dage, uger eller sågar måneder, hvis I er uheldige og kører fast i projektet, men det er alt tiden værd, når den sidste brik er lagt, og puslespillet dermed er gennemført.

Vælg imellem mange forskellige puslespil med 1000 brikker

Det er ikke hvem som helst, der kan klare at lægge et puslespil på 1000 brikker, og det er derfor også en meget tilfredsstillende følelse, når motivet tager form brik for brik for til sidst at være fuldendt. Herefter kan du nyde motivet, indtil det er tid at pakke det færdige 1000 brikkers-puslespil ned igen og måske starte på et nyt, hvis du da har mod på det.

I sortimentet hos BR.dk finder du puslespil på 1000 brikker med mange forskellige motiver, der tiltaler både børn og voksne. Hvad med et puslespil med dyr fra Jan Van Haasteren, et med køretøjer eller måske et med flotte naturmotiver Ravensburger? Mulighederne er uendelige her hos BR.dk, så gå på opdagelse i det store udvalg, og find det puslespil med 1000 brikker, der skal være den næste store udfordring for familien at samles om, når der skal hygges om fællesskabet samtidig med, at hjernecellerne og koncentrationen virkelig kommer på arbejde.

Se også vores øvrige sortiment af puslespil her, hvor du finder endnu flere muligheder inden for kvalitetspuslespil til store og små.