365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Familiespil

På BR.dk finder du et bredt udvalg af sjove familiespil, der danner rammen om masser af kvalitetstid og gode stunder for både børn og voksne. Gå på opdagelse i sortimentet, der gemmer på både gamle klassikere og nye favoritter.

Årets spil 2023

Er du i tvivl om, hvilket af vores mange spil du skal vælge til samlingen? Frygt ej! Her præsenterer vi årets spil i kategorierne årets børnespil, årets familiespil, årets voksenspil og årets spilnyhed. Se alle de spil I har elsket allermest i løbet af året lige her.

Familiespil hvor alle kan være med

Findes der noget bedre end at bruge tid sammen som familie? Sådan er der i hvert fald mange, der har det, og det er derfor med at få fundet så mange små afbræk, hvor familien kan samles, som overhovedet muligt.

Familiespil er en skøn aktivitet at samles om, og det er en fantastisk måde at få hevet børnene væk fra skærmene og skabe et rum, hvor familien kan samles og nyde hinandens selskab. Nærmest uanset hvilke typer af spil, I hver især er til, kan I finde spil til hele familien her hos BR.dk.

 

Sjove familiespil for store og små

Vores sortiment af familiespil omfatter alt fra hurtige kortspil, der kan spilles på ganske kort tid, til brætspil, der kan fylde en hel aften med strategi og spænding. Her finder du noget for enhver smag, hvad end du er til:

  • Brætspil, der kan få konkurrence-genet frem i de fleste
  • Kortspil, der kan spilles stort set alle steder
  • Læringsspil, der sætter børnenes hjernecellerne på prøve
  • Strategispil, der udfordrer dine taktiske evner
  • Quizspil, der tester din paratviden.

 

Fælles for alle vores familiespil er, at de er underholdende for både store og små og indbyder til masser af hygge sammen som familie. Når du dykker ned i udvalget, vil du både finde klassikere, som du måske endda kender helt tilbage fra din egen barndom, samt helt nye familiespil med timevis af sjov i.

 

Sjove spil for hele familien

Det bedste ved spil er, at de samler familien og giver jer et tiltrængt pusterum fra hverdagens pligter og mange aktiviteter. Familiespil kræver nærvær og fordybelse, så gem skærmene væk, og nyd i stedet de mange forskellige spil til familien, der kan vare alt fra 10 minutter til flere timer alt efter, hvad I har lyst til og tager jer tid til den pågældende dag. Bring familiespillene ind som en naturlig del af hyggen i både hverdage, weekender og ferier, og glæd jer til at udvide jeres horisont med de mange familiespil fra vores store udvalg.

Vælg et spil, hvor hele familien kan være med, eller del jer op alt efter børnenes alder og interesser, og prøv flere forskellige familiespil af. I finder sikkert hurtigt ud af, hvilke familiespil der virkelig hitter i netop jeres familie og bringer spilleglæden på sit højeste. Lad dig inspirere til det næste køb af spil til familien her, og køb dine familiespil online hos BR.dk.