365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Ticket to Ride

Ticket to Ride er en meget populær brætspils-serie som er nemme at lære og et af verdens mest populære familiespil med over 80 millioner spillere. Ticket to Ride er et tog-eventyr på tværs af lande eller kontinenter, hvor spillerne samler og spiller matchende togkort for at gøre krav på jernbaneruter, der forbinder byer i hele Nordamerika, Europa, Norden eller diverse byer baseret på hvilket spil man vælger.

Ticket to Ride for alle aldre

Der findes grundspil, ekspansioner, en børneudgave samt mindre og hurtigere byudgaver af Ticket to Ride. Der er spil for alle aldre og man kan også selv være med til at bestemme spilletiden.

Der er ekstra point til dem, der kan opfylde deres destinationsbilletter ved at forbinde to fjerntliggende byer, og til den spiller, der bygger den længste sammenhængende jernbane. Jo længere ruterne er, jo flere point får man.

 

Ticket to Ride i hele verden

Du kan rejse vidt omkring med Ticket to Ride. Og spiller du Ticket to Ride Nordamerika eller Europa kan du også købe ekspansioner for at gøre spiloplevelsen endnu bedre og endnu mere omfattende. Prøv selv - Hop ombord på toget og kom med på eventyr. Find dit Ticket to Ride spil her på BR.dk