365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Unbox Now

Mange elsker at spille brætspil, men det kan være svært at finde det næste yndlingsspil. Unbox Now spillene passer til alle brætspillere, nye som garvede, og viser dig vejen igennem brætspilsjunglen, så du trygt kan kaste dig ud i nye familiespil, som er hurtige at lære og sætte op. Med Unbox Now finder du her en guide, som hjælper dig med at finde det helt rigtige brætspil.

Opdag de bedste brætspil med Unbox Now

Unbox Now er et brand, der indeholder et udvalg af de bedst sælgende brætspil, hvilket gør det nemmere for venner og familier at finde det helt rigtige brætspil at spille sammen. Unbox Now indeholder 11 populære spil, der tilsammen globalt har vundet over 140 priser, hvilket gør dem til nogle af de mest berømte spil på tværs af brætspilssektoren. Så har du spillet et Unbox Now spil, kan du trygt gå i krig med et af de andre 10 spil. Du finder alle spillene her på siden. 

 

Find reglerne online 

Unbox Now introducerer også et loyalitetsprogram, der belønner spillere med gratis indhold og onlinefunktioner såsom instruktioner, visuelt materiale og regelbøger. Derudover inkluderer UNBOX NOW-produkter også gratis adgang til Board Game Arena, verdens #1 platform til at spille brætspil online. Læs meget mere om Unbox Now på www.unboxnow.dk.

 

Spil til enhver lejlighed

Uanset om du er i humør til en lang strategisk spilaften fyldt med spænding, en sjov eftermiddag fuld af grin eller noget helt tredje, så har Unbox Now lige noget for dig!