365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dixit

Dixit er nemt at gå til, familieorienteret og det ideelle spil til at spille sammen med familie eller venner. Det er et godt spil til at lære dine jævnaldrende at kende fra et andet perspektiv. Dixit er et simpelt og muntert spil med historiefortælling og gætterier, hvor din fantasi åbner op for fortællingen. Hvert billede fortæller en historie - men hvilken historie vil dit billede fortælle?

Dixit for hele familien

I Dixit er det nemt selv at bestemme niveauet af sværhedsgrad. Spiller man med børn kan man bestemme at temaet skal være en sætning. Spiller man kun voksne, kan det være kun et ord.

Til Dixit universet hører der også flotte udvidelser, hvor du kan få flere kort, så der er endnu flere sjove stunder med familie og venner.

Men hvordan spiller man egentlig Dixit? Se med her:

Såddan spiller man Dixit
Step 1
Når det er din tur, er du historiefortælleren. Vælg et kort fra din hånd (skjul det for de andre spillere), og fortæl de andre et hint, altså et ord/sætning, som illustrationen på kortet inspirerer dig til.
Step 2
De andre spillere vælger et kort fra deres hånd, som får dem til at tænke på det pågældende tema.
Step 3
Kortene blandes og vises igen. Spillerne gætter nu på, hvilket kort, de tror, der er dit.
Step 4
Du får point, hvis nogle af spillerne, men ikke alle, finder dit kort! Dit valgte tema må hverken være for åbenlyst eller for undvigende.