365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

7 Wonders

7 Wonders er et strategispil hvor alle spillere er i gang på samme tid, hvilket holder alle til ilden og gør spillet sjovere og hurtigere. Du er leder af en af de største byer i antikken. Udvikl din by ved at øge dine videnskabelige opdagelser, militære erobringer, kommercielle aftaler og prestigefyldte bygningsværker for at føre din civilisation til storhed!

Strategispillet 7 Wonders

I 7 Wonders leder du din bystat mod andres og konkurrer på forskellige parametre. Det er et solidt design der har overlevet tidens tand og er tilgængeligt med masser af udvidelser til, så du kan blive ved med at puste nyt liv i oplevelsen og 2 spil aldrig bliver helt det samme.

 

Hvad går spillet ud på?

Der er 4 fokusområder i 7 Wonders: Kultur, Militær, Økonomi og Videnskab. De er alle vigtige og kan lede dig til sejr. Men du kan aldrig mestre alle områder på samme tid, så dine valg er afgørende den strategi du fører. Alt imens skal du holde øje med dine naboers fremskridt, da de deler lignende ambitioner. Vil dit vidunder overskride de kommende årtusinder?

 

Flere udgaver

I 7 Wonders familien findes der flere forskellige udgaver, bl.a. det populære 7 Wonders Duel som er for to spillere og så er der det nyeste 7 Wonders Architects som lige er blevet kåret af Guldbrikken til Årets Familiespil. Der findes også flere udvidelser til både 7 Wonders og 7 Wonders Duel.