365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Carcassonne

Carcassonne er inspireret af den middelalderlige fæstning i Sydfrankrig, hvor spillerne skal lægge brikker og udfylde landskabet omkring den befæstede by. Spillerne vælger mellem brikker, der forestiller byer, veje, klostre og marker. Hver ny brik, der lægges, skaber et stadig voksende bræt, som spillerne så kan sætte deres meeples på og score points. Den spiller, der foretager de mest strategiske placeringer af fliser og følgere, får flest point og vinder spillet.

Prøv det populære brætspil Carcassonne

Carcassonne er et populært brætspil, som oprindeligt blev udgivet i 2000. Spillet er opkaldt efter byen Carcassonne i det sydlige Frankrig, og spillerne bygger et landskab ved at lægge brikker med forskellige typer veje, byer, klostre og landbrugsområder. Spillerne lægger også brikker med figurer kaldet "meeples", som repræsenterer følgesvende, der kan placeres på landskabet for at score point.

Carcassonne er kendt for sin enkle spilmekanik og muligheden for strategisk placering af brikkerne for at score point. Spillet har vundet flere priser, og flere udvidelser er blevet udgivet siden spillet først blev lanceret.

Carcassonne kan spilles af alle

Carcassonne er en klassiker, og der er mange udvidelser tilgængelige. Du kan derved blive ved med at få variation og underholdning på bordet. Carcassonne er spil med let tilgængelige regler, der gør det nemt at lære og lære fra sig. Det er yderst børnevenligt. Spillet starter helt simpelt med 1 brik og for hver tur bliver der tilføjet 1 brik eller 1 meeple. Opbygning af kompleksiteten er en integreret del af spillet, som man selv kan opjustere.

Der findes mange forskellige udgaver af Carcassonne som kan spilles for sig selv. Carcasonne Junior er designet specifikt til mindre børn, så det burde være lige til at finde en version der passer specifikt til dig eller en du holder af.