365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Ludo spil

Brætspillet Ludo har givet generationer på generationer smil på læben og ikke mindst afløb for følelserne. For du kommer med garanti til at leve dig ind i spillet, som både børn og voksne elsker at spille. Hvem vil du gerne slå hjem i et Ludo spil fra BR.dk?

Ludo regler

Hvem elsker ikke Ludo? Fætter BR er vild med at spille Ludo med sine venner! Få styr på Ludo reglerne og lad slaget begynde! I denne guide giver dig et overblik over Ludo reglerne og hvordan du spiller Ludo, så I kan komme i gang med at spille sammen med resten af familien.

Ludo spil

Ludo er et klassisk spil, som hører til øverst i bunken af brætspil. Og det er næsten lige meget, om spillet ligger i SFO’en, derhjemme i stuen, i sommerhuset, på campingbordet, på spisebordet til hygge-aftenerne med vennerne eller henne på brætspilscaféen. For Ludo kan spilles af alle – alle steder. 

Børn og voksne vil nyde kvalitetstiden, som de får, når I sammen dyster mod hinanden i Ludo spil. Sluk tv’et, find lidt snacks og drikke frem. Og kom i stemning. Det sørger brætspillet med garanti for, og du kan få genopfrisket Ludo reglerne i vores guide her.

 

Udfordr familie og venner i Ludo

Første gang terningerne bliver kastet, vil du sidde koncentreret sammen med børnene eller vennerne og være klar til kamp. For kamp dét skal der nok blive, når først I går i gang med at spille. Og på BR.dk kan du finde et bredt sortiment af Ludo spil i flere forskellige sjove udgaver, som både børn og voksne kan hygge sig med. 

Kvalitetsunderholdning og at være sammen om brikkerne er noget, som små og store familiemedlemmer længe vil huske. Det sjove ludo spil skaber en masse underholdning, der får smilene frem hos alle.

 

Spil Ludo igen og igen

Ludo spil er sådan et brætspil, som du kan spille igen og igen. Måske spillede du spillet første gang henne i skolens SFO. Måske var det derhjemme på børneværelset. Måske dine bedsteforældre lærte dig spilreglerne. Eller måske vandt du dit første Ludo spil på campingferien sydpå sammen med dine forældre og søskende. 

Lige meget hvornår du har haft Ludo brikkerne i hånden for første gang, så er Ludo et spil, der altid kan spilles. På BR.dk finder du forskellige udgaver af Ludo spil, som du kan udfordre dit og andres konkurrencegen med, når I skal hygge jer sammen. På BR.dk finder du også andre sjove brætspil og familiespil, som I kan få timerne til at gå med.