365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Escape Room spil

Spænding, teamwork og svedige håndflader! Det hele er på spil, hvis du har fundet et escape room spil frem. Spillets hemmelige gåder og spændende opgaver sørger for rigtig god underholdning til dig og børnene, når I er samlet rundt om bordet til spil-hygge. Køb spillene på BR.dk – og løs gåderne!

Escape room spil til børn og voksne

Escape rooms er velbesøgte verden over – også i Danmark. Har du sammen med venneflokken eller familien prøvet at være lukket inde i sådan et rum, hvor gåder skulle løses på tid, vil du garanteret også synes om escape room spil. 

Kort fortalt er escape room brætspil inspireret af de populære escape rooms. Spillene kommer oftest som brætspil eller kortspil, hvor der er knyttet en fiktiv historie til. Fjerne rumstationer, berygtede fængselsceller eller mystisk detektivarbejde – ja, kom med ud på den gådefulde escape-sti for både børn og voksne, og slip fantasien og kreativiteten fri.

 

Hold hovedet koldt i escape room brætspil

Underholdningen er sikret rundt om bordet med escape room spil. Spillene får dig og børnene til at glemme omverdenen for en stund, da det er nemt at blive opslugt af handlingerne. Ledetråde og hints er altid en del af et spil, så du sammen med de andre deltagere får løst gåderne og dermed også spillet. 

Inden du dog køber escape room spil, er det godt at overveje: 

  • Sprog: Dansk eller engelsk? Elsker du engelske gloser, kan du kaste dig ud i spillene på engelsk – ellers er nogle spil også på dansk. 
  • Alder: Børn ned til 6-års alderen kan være med i spillene. Nogle handlinger egner sig dog ikke for små ører at høre, da spillenes historier bevæger sig over i den skræmmende og uhyggelige genre. 
  • Tema: Tema og alder hænger unægtelig sammen. Skal børn spille med, er et børnevenligt tema uden uhyggelige handlinger bedst. Er det i stedet kun voksne, der spiller, er nervepirrende temaer ideelle for de 18+. 
  • Antal personer: Opgaverne, gåderne og mysterierne kan ikke løses alene. Så hiv fat i legekammeraterne, vennerne eller familien og samarbejd om at finde frem til de korrekte svar. I spilinstruktionerne er der angivet det anbefalede antal personer til det pågældende spil. 

 

Køb escape room spil på dansk på BR.dk

På BR.dk er der escape room brætspil, som begejstrer helt ned i børnehøjde. Børnene hygger sig sammen med andre børn eller voksne med spillene, som fås på dansk og i forskellige versioner i forhold til sværhedsgrad og uhyggelige temaer. Er der andre spil-genrer, som skal være en del af din spilsamling derhjemme, kan du blandt andet finde puslespil, kortspil, familiespil og selskabsspil på BR.dk.