365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kortspil

På BR.dk finder du et væld af underholdende kortspil, der kan spilles med helt ned til to personer, eller du kan vælge at samle hele familien eller alle legekammeraterne til et sjovt slag kort. Vi har samlet vores sjoveste spillekort her, så gå opdagelse i vores udvalg og find dit nye kortspil her på siden.

Årets spil 2023

Er du i tvivl om, hvilket af vores mange spil du skal vælge til samlingen? Frygt ej! Her præsenterer vi årets spil i kategorierne årets børnespil, årets familiespil, årets voksenspil og årets spilnyhed. Se alle de spil I har elsket allermest i løbet af året lige her.

UNO regler

UNO er et klassisk og underholdende spil for hele familien. UNO findes i flere forskellige varianter, herunder UNO Junior, UNO Flip! og UNO Extreme. I denne guide giver vi dig et overblik over reglerne til de forskellige varianter af UNO. Lad spillet begynde!

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om kortspil

Kortspil for hele familien

Kortspil er en tidløs klassiker, der samler familie og venner til sjove og hyggelige stunder. Spillekort er nemlig ikke bare underholdning - det er en fantastisk måde at bringe folk sammen på og udfordre hinanden i et godt gammeldags slag kort.

På BR.dk har vi et bredt udvalg af spillekort, der appellerer til børn og voksne i alle aldre. Vores sortiment inkluderer kortspil, der er nemme at lære, så alle kan være med. Uanset om du er på jagt efter et kortspil til bilen, på flyet, eller når I skal hygge jer derhjemme på en våd regnvejrsdag, har vi kortspillet til dig og din familie.

 

Fordele ved kortspil

Kortspil er en sjov måde for børn at lære nye færdigheder på, såsom strategi, tålmodighed og talforståelse. Derudover er der et væld af fordele ved spillekort:

  • Kortspil er nemme at have med som rejsespil og kan endda spilles steder, hvor pladsen er trang, såsom på fly eller i tog.
  • Ét sæt spillekort byder på en uendelig mængde spil for både store og små.
  • I kan spille sammen hele familien, eller dit barn kan give sig i kast med en kabale på egen hånd - mulighederne er mange med spillekort.

 

Som familie er det vigtigt at tage sig tid til at hygge sig i hinandens samvær. Her kan du lære dit barn diverse spil, som du selv kender og har spillet i din barndom, og så er de næste mange timers underholdning sikret!

 

Mange muligheder med spillekort

Der findes brætspil, puslespil - og så findes der kortspil i uendelige varianter. Måske har I allerede nogle favoritter? Én ting er sikkert: kortspil kan samle familien på alle tidspunkter.

På sommerferien efter en lang dag på stranden, kan spillekort hives op af lommen, imens I sidder på altanen - måske inden I skal ud at have en middag.

På en regnvejrsdag, som skriger på boller og varm kakao, er spillekort en perfekt måde at sætte prikken over i’et på den hjemlige hygge.

Når ventetiden er lang i lufthavnen, på restauranten eller til familiemiddagen, kan spillekort altid redde stemningen. Det fylder ikke så meget på bordet, og det er nemt at have i tasken.

Men kortspil er ikke blot kortspil. På BR.dk finder du et bredt udvalg af sjove og anderledes kortspil - måske der endda er nogen, som du slet ikke kender. Er du klar til at sætte gang i familiehyggen? Tag et kig på BR’s store udvalg, og find dem, der falder i jeres smag.