365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kortspil

Der findes en et væld af underholdende kortspil. Hos BR finder du kortspil, der kan spilles med helt ned til to personer, eller du kan vælge at samle hele familien eller vennegruppen til et sjovt slag kort. Vi har samlet vores sjoveste kortspil her, så gå opdagelse i vores udvalg og find dit nye kortspil her på siden.

 

Populære mærker

UNO regler

UNO er et klassisk og underholdende spil for hele familien. UNO findes i flere forskellige varianter, herunder UNO Junior, UNO Flip! og UNO Extreme. I denne guide giver vi dig et overblik over reglerne til de forskellige varianter af UNO. Lad spillet begynde!

Kortspil til børn

I denne tid med iPads, iPhones og PlayStations er der intet som et godt gammeldags kortspil - og når først du introducerer dine børn for det, er vi sikre på, at det bliver et hit! Der er nemlig et væld af fordele ved kortspil:

  • Kort er nemme at have med overalt, og hvis du skulle glemme dem, er de også utroligt billige at købe.
  • Ét spil kort byder på en uendelig mængde spil for både store og små.
  • I kan spille sammen hele familien, eller dit barn kan give sig i kast med en kabale på egen hånd - mulighederne er mange.

Som familie er det vigtigt at tage sig tid til at hygge sig i hinandens samvær. Her kan du lære dit barn diverse spil, og så er de næste mange timers underholdning sikret!

Mange muligheder med kortspil for børn

Der findes brætspil, puslespil - og så findes der kortspil i uendelige varianter. Måske har I allerede nogle favoritter? Én ting er sikkert: kortspil kan samle familien på alle tidspunkter.

På sommerferien efter en lang dag på stranden, kan kortspillet hives op af lommen, imens I sidder på altanen - måske inden I skal ud at have en middag.

På en regnvejrsdag, som skriger på boller og varm kakao, er kortspillet en perfekt måde at sætte prikken over I’et på den hjemlige hygge.

Når ventetiden er lang i lufthavnen, på restauranten eller til familiemiddagen kan kortspillet altid redde stemningen - det fylder ikke så meget bordet, og det er nemt at have i tasken.

Men kortspil er ikke blot kortspil. Hos BR finder du et bredt udvalg af sjove og anderledes kortspil - måske der endda er nogle, som du slet ikke kender. Er du klar til at sætte gang i familiehyggen? Tag et kig på BR’s store udvalg, og find dem, der falder i jeres smag.