365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

UNO

UNO er en sand klassiker og et spil, der er elsket af både børn og voksne. Det er en sikker vinder at finde frem omkring bordet eller tage med på ferien eller teltturen, for UNO er både nemt at spille og super sjovt. Her på siden kan du finde det populære spil, så gå på opdagelse i de forskellige varianter af spillet her hos BR.dk!

UNO regler

De fleste børn og voksner holder af et godt slag UNO. Det er et perfekt spil, der passer både til børn og voksne, så familien kan hygge sig sammen. I denne guide giver vi dig et overblik over reglerne til bl.a. UNO Original og UNO Extreme og mange andre typer af UNO spil.

Hyggelige stunder med masser af UNO spil

Der er intet, der kan samle familien eller legekammeraterne som et godt spil - og et kortspil som UNO er ingen undtagelse. UNO er let at spille for både børn og voksne, da reglerne i det klassiske UNO er simple. Er du i tvivl om reglerne, kan du få dem genopfrisket i vores guide til UNO regler.

UNO kort er flotte og farverige, og det giver børnene en stor nysgerrighed på spillet allerede i en lav alder. Hos BR har vi også UNO spil med dyremotiver på, som vil skabe endnu mere begejstring hos børnene. De fine motiver af giraffer, næsehorn, pandaer, elefanter og mange flere vil med garanti falde lige i juniors smag.

 

Prøv det nye UNO FLIP eller et klassisk UNO spil

Hos BR.dk har vi flere varianter af det klassiske UNO spil, og et af dem er det sjove UNO FLIP!. Det er det klassiske UNO spil, som du kender det, men med et spændende twist. Kortene er dobbeltsidede, og der er et helt særligt FLIP-kort med, som sætter en krølle på det originale kortspil. Der er også nye actionkort, som giver spillet endnu flere muligheder, og det er derfor det perfekte spil til familien, der er glad for det klassiske UNO spil og gerne vil prøve en ny og mere kompliceret udgave af spillet. Spillet anbefales til børn fra 7 år.

 

Sæt gang i konkurrencegenet med UNO kort fra BR.dk!

Uanset hvilken type familiespil, der kommer på bordet, så vil det ofte kunne bringe konkurrencegenet frem hos nogle af familiens medlemmer, og måske også hos de mindste. Se om du kan slå mor eller far i et slag UNO spil, og husk at råbe “UNO!”, når du kun har ét kort tilbage på hånden! Et spil UNO vil med garanti give dejlige stunder med nærvær og højt humør, så find dit nye UNO spil hos BR.dk i lige den variant, der passer bedst til jer.