365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Rejsespil

Mangler I et eller flere gode spil at tage med på rejsen? Hos BR.dk har vi samlet et bredt udvalg af rejsespil, der er suveræne til timerne på farten, når rejsetiden gerne må gå bare lidt hurtigere. Find blandt andet spil til bilen og spil til flyet, og bestil her.

Fordriv rejsetiden med sjove rejsespil

At rejse er at leve, men selvom sommerfuglene flyver rundt i maven ved tanken om alle de eventyr, der venter forude, så kan selve rejsetiden godt være lang for både store og små. Så er det godt at have noget at fordrive ventetiden med, og her er et eller flere gode rejsespil oplagt at have inden for rækkevidde. Rejsespillene fylder ikke meget i håndbagagen og byder til gengæld på masser af underholdning på farten, både undervejs med for eksempel bil, tog eller fly, og i pausestunderne på selve destinationen, når I trænger til at koble af og fordøje dagens små og store indtryk og oplevelser - vælg mellem små brætspil, kortspil og meget andet. 

Spil til bilen og spil til flyet – klassiske rejsespil på farten

Tag både nye og gamle favoritspil med i rygsækken, når I drager ud på eventyr. Hos BR.dk forhandler vi både de gode, gamle klassikere samt et bredt sortiment af nye potentielle favoritter, der hurtigt kan findes frem, når familien samles til et spil eller to. Med så mange forskellige muligheder er der gode chancer for, at det kan blive en fast tradition at tage mindst ét nyt rejsespil med, hver gang I rejser. Det gælder uanset, om turen går udenlands, en tur i sommerhus, på besøg hos venner og familie eller hvor end, det giver mening for jer at tage hen, når hverdagen skal glemmes for en stund.

Kompakte rejsespil for hele familien

Det kan være svært at vælge, hvilke rejsespil der skal med på tur, men heldigvis er vores rejsespil så tilpas kompakte, at det sjældent behøver at være pladsen, der afgør antallet af spil, der pakkes med til rejsen. Spillene er lette at pakke og holde styr på og lige til at finde frem på nul komma fem. De er dermed også suveræne, når der skal dases på stranden eller ved poolen. Køb jeres rejsespil her i dag!