365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Rejsespil

Mangler I et eller flere gode spil at tage med på rejsen? Hos BR.dk har vi samlet et bredt udvalg af rejsespil, der er suveræne til timerne på farten, når rejsetiden bare gerne må gå lidt hurtigere. Find blandt andet spil til bilen og spil til flyet, og bestil her.

Årets spil 2023

Er du i tvivl om, hvilket af vores mange spil du skal vælge til samlingen? Frygt ej! Her præsenterer vi årets spil i kategorierne årets børnespil, årets familiespil, årets voksenspil og årets spilnyhed. Se alle de spil I har elsket allermest i løbet af året lige her.

Fordriv rejsetiden med sjove rejsespil

At rejse er at leve, men selvom sommerfuglene flyver rundt i maven ved tanken om alle de eventyr, der venter forude, så kan selve rejsetiden godt være lang for både store og små. Så er det godt at have noget at fordrive ventetiden med, og her er et eller flere gode rejsespil oplagte at have inden for rækkevidde.

Rejsespillene fylder ikke meget i håndbagagen og byder til gengæld på masser af underholdning på farten, både undervejs i for eksempel bil, tog eller fly, og i pausestunderne på selve destinationen, når I trænger til at koble af og fordøje dagens små og store indtryk og oplevelser.

 

Spil til bilen og spil til flyet – klassiske rejsespil på farten

Tag både nye og gamle favoritspil med i rygsækken, når I drager ud på eventyr. Hos BR.dk forhandler vi blandt andet klassiske strategispil og nyere quizspil i miniatureudgave. Spillene kommer nemlig alle i en praktisk størrelse og indpakning, så det ikke fylder meget i bagagen og hurtigt kan findes frem, når familien samles til et spil eller to.

Med så mange forskellige muligheder er der gode chancer for, at det kan blive en fast tradition at tage mindst ét nyt rejsespil med, hver gang I rejser. Det gælder uanset, om turen går udenlands, en tur i sommerhus, på besøg hos venner og familie eller hvor end, det giver mening for jer at tage hen, når hverdagen skal glemmes for en stund.

 

Kompakte rejsespil for hele familien

Det kan være svært at vælge, hvilke rejsespil der skal med på tur, men heldigvis er vores rejsespil så tilpas kompakte, at det sjældent behøver at være pladsen, der afgør antallet af spil, der pakkes med til rejsen. Spillene er lette at pakke og holde styr på og lige til at finde frem på nul komma fem.

Du kan også supplere rejsespillene med sjove kortspil, der ligesom rejsespil er små, kompakte og praktiske. De er dermed også suveræne, når der skal dases på stranden eller ved poolen. Køb jeres rejsespil her i dag!