365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Strategispil

Er du klar på en udfordring? Så kast dig ud i et spændende strategispil i selskab med venner og familie, og forbered jer på at få godt gang i hjernecellerne undervejs. Se vores store udvalg af strategispil her, hvor du finder både klassikere og nye favoritter.

Årets spil 2023

Er du i tvivl om, hvilket af vores mange spil du skal vælge til samlingen? Frygt ej! Her præsenterer vi årets spil i kategorierne årets børnespil, årets familiespil, årets voksenspil og årets spilnyhed. Se alle de spil I har elsket allermest i løbet af året lige her.

Strategispil for hele familien

De fleste spil rummer en snert af strategi, men rigtige strategispil sætter for alvor koncentrationen og hjernecellerne på arbejde. Her skal der gennemskues sammenhænge og virkelig tænkes strategisk, hvis sejren skal tages hjem, og det er alletiders følelse at have ”regnet den ud”.

Selvom strategispil kan være udfordrende, så findes de også på utroligt mange niveauer, og det betyder, at familien ofte kan samles om det samme spil på tværs af alder og interesser. Strategispil er nemlig perfekte som familiespil, hvor børn og voksne kan dyste mod hinanden. Strategispil er en skøn måde at bringe familien sammen over en udfordrende og underholdende aktivitet, hvor den logiske tænkning bliver sat gevaldigt på prøve hos både store og små.

 

Nye strategispil og gamle klassikere

Strategispil kommer i mange former med strategi brætspil som nogle af de mest udbredte. Blandt udvalget finder du også klassikkere som skak, backgammon og poker, der alle sammen kræver skarp overvejelse, planlægning og en god portion taktisk snilde.

Gå på opdagelse i vores udvalg og se, hvor forskellige strategispil egentlig kan være. Måske du er mest til de gode, gamle klassikere, eller måske et af vores nyere strategispil fanger din interesse. Prøv det og se, om ikke resten af familien eller vennegruppen bliver lige så grebet. Alle familier har deres favoritspil, og måske et af vores strategispil kan blive den næste store favorit hjemme hos jer.

 

Timevis af underholdning med strategispil

Strategispil kræver typisk lidt ekstra tid at give sig i kast med. Der er nye regler, der skal læres, og så er der selve spillene, der godt kan trække ud. Særligt hvis der er tale om et af de mere avancerede strategispil, og I måske er mange spillere om at være med. Vær klar på at dedikere jer til spillet i den tid, det tager, og oplev til gengæld suset og den ganske særlige følelse af at blive draget ind i spillet og glemme tid og sted. Det er hyggeligt at spille sammen, og det er kun en bonus, hvis strategispillene sætter gang i lidt hjernegymnastik undervejs.

Tag et kig på udvalget af strategispil her på siden, og vælg lige det spil, der passer bedst til dig og din familie. Det er en god idé at vælge et strategispil, der passer til spillernes alder og interesser. På den måde kan alle være med, og I vil også have stor lyst til at give jer i kast med spillet. Find favoritten lige her på BR.dk og bestil allerede i dag!