365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Strategispil

Er du klar på en udfordring? Så kast dig ud i et spændende strategispil i selskab med venner og familie, og forbered jer på at få godt gang i hjernecellerne undervejs. Se vores store udvalg af strategispil online her, hvor du finder både klassikere og nye, moderne favoritter.

Årets spil 2023

Er du i tvivl om, hvilket af vores mange spil du skal vælge til samlingen? Frygt ej! Her præsenterer vi årets spil i kategorierne årets børnespil, årets familiespil, årets voksenspil og årets spilnyhed. Se alle de spil I har elsket allermest i løbet af året lige her.

Populære spilmærker

Stort udvalg af strategispil for hele familien

De fleste spil rummer en snert af strategi, men rigtige strategispil sætter for alvor koncentrationen og hjernecellerne på arbejde. Her skal der gennemskues sammenhænge og virkelig tænkes strategisk, hvis sejren skal tages hjem, og det er alletiders følelse at have ”regnet den ud”. Selvom strategispil kan være udfordrende, så findes de også på utroligt mange niveauer, og det betyder, at familien oftest sagtens kan samles om det samme spil på tværs af alder og interesser. Find inspiration til jeres næste strategispil her, eller tag et kig på vores brede udvalg af brætspil og kortspil.

Strategispil – brætspil og meget mere

Strategispil kommer i mange former med strategi-brætspillene som de mest udbredte. Er du ikke til strategispil som brætspil findes der dog også mange andre muligheder her i udvalget hos BR.dk. Vi indbyder dig derfor til at dykke ned i sortimentet og opdage, hvor forskellige strategispil egentlig kan være. Måske du er mest til de gode, gamle klassikere, eller måske et af vores nyere strategispil fanger din interesse. Prøv det, og se, om ikke resten af familien eller vennegruppen bliver lige så grebet. Alle familier har deres favoritspil, og måske et af vores strategispil kan blive den næste store favorit hjemme hos jer.

Timevis af underholdning i strategispil

Strategispil kræver typisk lidt ekstra tid at give sig i kast med. Der er nye regler, der skal læres, og så er der selve spillene, der godt kan trække. Særligt hvis der er tale om et af de mere avancerede strategispil, og I måske er mange spillere om at være med. Vær klar på at dedikere jer til spillet i den tid, det tager, og oplev til gengæld suset og den ganske særlige følelse af at blive draget ind i spillet og glemme tid og sted. Det er hyggeligt at spille sammen, og det er kun en bonus, hvis strategispillene sætter gang i lidt hjernegymnastik undervejs.