365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Backgammon spil

Kast terningerne, flyt brikkerne hjem – og vind. Backgammon er ét af verdens ældste brætspil, som skaber grin og underholdning hos børn og voksne i alle aldre. Har du endnu ikke spillet derhjemme, kan du købe det her på BR.dk, hvor der er forskellige versioner af spilleplader at vælge imellem.

Backgammon er et ældgammelt brætspil

Backgammon har rødder, der kan spores over 5000 år tilbage på tidslinjen. Navnet på brætspillet er sammensat af det engelske ord, ’back’, som betyder tilbage, og det old-engelske ord, ’gamen’, som betyder spil. 

Når et spil har underholdt folk i så mange år, må man i dén grad sige, at det er en klassiker. Og det er lige præcis, hvad backgammon er. Selvom spillet på papiret er gammelt, er det stadigvæk en favorit, når der skal findes et spil i bunken af brætspil derhjemme eller i sommerhuset. Er du klar til at give ungerne kamp til stregen? 

 

Spil backgammon og udfordr din modstander

Backgammon kan med få ord beskrives som et to-personers-spil, der har to terninger, to gange 15 brikker i lyse og mørke farver samt en spilleplade. Spillepladen er karakteristisk opdelt med fire kvadranter, hvor der alt i alt er 24 spidse trekanter i to farver. 

Køber du backgammon på BR.dk, kan du læse reglerne i spilæsken til spillet, som de mindste skolebørn sagtens kan være med til at spille. Strategi, dygtighed og en lille snert af held kommer på prøve. Det samme gør tålmodighed, når din modstander får den ene brik efter den anden af spillepladen – men så er det bare med at holde tungen lige i munden. Måske du kan indhente personen med dit næste terningekast!

 

Køb backgammon brætspil på BR.dk

På BR.dk bliver backgammon genfortolket i udgaver, hvor både farver og materialer er forskellige. Det helt klassiske spil i de traditionelle sort-hvid backgammon farver køber du også hos os, hvor der endvidere er et bredt udvalg af blandt andet familiespil og læringsspil. Har ungerne legekammeraterne på besøg, er et spil altid et hit – og det er det også, når du spiller sammen med dem. Find familiens kommende favoritspil lige her på BR.dk.