365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Læringsspil

Spil behøver ikke kun at være ren underholdning. De kan faktisk også være meget lærerige. Hos BR finder du et bredt sortiment af spændende læringsspil, der udfordrer og udvikler dit barns kompetencer. Opdag de mange muligheder her, og bestil nye læringsspil til børn online.

Populære spilmærker

Matematik lege for børn

Hjælp dit barn med at blive klogere på matematik og spil med denne guide. Vi giver dig gode idéer til sjove matematik spil, der gør det lidt sjovere for dit barn at udforske den store verden af tal. Læs med og bliv klogere på, hvordan du kan kombinere leg og læring.

Lær med sjove læringsspil til børn

Børn lærer og udvikler sig gennem leg, og samtidig er de fleste børn rigtig glade for at spille. Derfor er det oplagt at kombinere spil og læring, og vi er stolte af at kunne præsentere så stort et udvalg af læringsspil som det, du finder her hos BR.dk. Her kan du gå på opdagelse og finde læringsspil for børn i alle aldre – fra de helt små og til de større børn. Vi forhandler læringsspil inden for mange temaer og til alle niveauer, så der er udfordring at hente uanset dit barn interesser og færdigheder. Hvad fanger mon dit barn netop nu? Tag et kig på vores læringsspil til børn, og lad dig inspirere til de næste spil, der er relevante for dit barn.

Læringsspil for børn i alle aldre

Det skal være sjovt at lære, og heldigvis findes der læring i det meste. Kan læringen leges ind, bliver det ekstra spændende for børnene, og kan det gøres sammen med resten af familien, bliver det næsten ikke bedre. Styrk dit barns forskellige kompetencer ved at bruge tid på at udforske læringsspil sammen med barnet. I lærer sikkert begge noget, og du kommer samtidig tættere på dit barns verden. Og så er det blot spændende at se, om favoritten bliver et brætspil eller kortspil.

Læringsspil kan findes frem, lige når I har allermest lyst. Måske om morgenen inden dagen rigtig går i gang. Måske om eftermiddagen når I kommer hjem. Eller måske i de stille aftentimer før sengetid. At spille sammen kræver ingen anledning, og mangler I nye læringsspil at give jer i kast med, er det bare om at få fundet jeres næste læringsspil her i udvalget og bestille dem hjem med det samme. Vi udvider løbende sortimentet, så vi altid har aktuelle læringsspil at tilbyde dine børn, og du kan derfor være sikker på altid at kunne finde tidens mest populære læringsspil her.