365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Læringsspil

Spil behøver ikke kun at være ren underholdning. De kan faktisk også være meget lærerige. Hos BR finder du et bredt sortiment af spændende læringsspil, der udfordrer og udvikler dit barns kompetencer. Opdag de mange muligheder her, og bestil nye læringsspil til børn online.

Populære spilmærker

Matematik lege for børn

Hjælp dit barn med at blive klogere på matematik og spil med denne guide. Vi giver dig gode idéer til sjove matematik spil, der gør det lidt sjovere for dit barn at udforske den store verden af tal. Læs med og bliv klogere på, hvordan du kan kombinere leg og læring.

Årets spil 2023

Er du i tvivl om, hvilket af vores mange spil du skal vælge til samlingen? Frygt ej! Her præsenterer vi årets spil i kategorierne årets børnespil, årets familiespil, årets voksenspil og årets spilnyhed. Se alle de spil I har elsket allermest i løbet af året lige her.

Leg og læring med sjove læringsspil

Børn lærer og udvikler sig gennem leg, og samtidig er de fleste børn rigtig glade for at spille. Derfor er det oplagt at kombinere spil og læring, og vi er stolte af at kunne præsentere så stort et udvalg af læringsspil som det, du finder her hos BR.dk.

Her kan du gå på opdagelse og finde læringsspil for børn i alle aldre – fra de helt små og til de større børn. Vi forhandler læringsspil inden for mange temaer og til alle niveauer, så der er udfordring at hente uanset dit barns interesser og færdigheder. Hvad fanger mon dit barn netop nu? Tag et kig på vores læringsspil til børn, og lad dig inspirere til de næste spil, der er relevante for dit barn.

 

Udviklende læringsspil for børn

Læringsspil er en oplagt måde at stimulere børns udvikling på en sjov måde. Spillene er nemlig udviklet til at hjælpe med at fremme dit barns kognitive færdigheder i form af problemløsning og logisk tænkning. Læringsspil kan derfor være et godt supplement til lektielæsningen, eller du kan vælge at introducere spillene for dit barn allerede inden skolestart. Der er nemlig mange fordele ved læringsspil til børn:

  • Fremmer logisk tænkning: Spillene er udviklet til at udfordre barnets evner til at tænke logisk og finde løsninger på kreative måder.
  • Forbedrer akademiske færdigheder: Hvert spil er skræddersyet til at styrke specifikke færdigheder såsom matematik eller sprog.
  • Styrker barnets koncentrationsevne: Spillene sætter krav til barnets fokus og målrettede koncentration for at løse opgaverne, hvilket giver dit barn en fordel, når det starter i skole.

 

Her på siden finder du et bredt udvalg af læringsspil for børn, der dækker alt fra sprogindlæring til talforståelse og læsefærdigheder. På den måde får dit barn et godt fundament for at blive tiptop klar til at starte i skole.

 

Læringsspil for børn i alle aldre

Det skal være sjovt at lære, og heldigvis findes der læring i det meste. Kan læringen leges ind, bliver det ekstra spændende for børnene, og kan det gøres sammen med resten af familien, bliver det næsten ikke bedre. Styrk dit barns forskellige kompetencer ved at bruge tid på at udforske læringsspil sammen med barnet. I lærer sikkert begge noget, og du kommer samtidig tættere på dit barns verden. Og så er det blot spændende at se, hvilket et af vores brætspil, der fanger dit barns interesse. Når dit barn virkelig knækker koden, kan I måske endda udforske de mere udfordrende IQ spil!

Læringsspil kan findes frem, når I har allermest lyst. Måske om morgenen, inden dagen rigtig går i gang. Måske om eftermiddagen, når I kommer hjem. Eller måske i de stille aftentimer før sengetid. At spille sammen kræver ingen anledning, og mangler I nye læringsspil at give jer i kast med, er det bare om at få fundet jeres næste læringsspil her i udvalget og bestille dem hjem med det samme. Vi udvider løbende sortimentet, så vi altid har aktuelle læringsspil at tilbyde dine børn, og du kan derfor være sikker på altid at kunne finde tidens mest populære læringsspil lige her.