365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Danspil

Intet slår en god gang brætspil, når du vil samle vennerne eller familien. Danspil er leverandør af mange timers underholdning til spilleglade mennesker i alle aldre. Her er både klassiske spil som Ludo, Olsen og Bedstemor med Slaw i, som du kan lære børnene. Du kan også selv lære nye spil med sjove titler. Eller du kan skubbe til dit barns udvikling ved at præsentere det for underholdende læringsspil.

Sjove brætspil fra Danspil

 

Familiespil

Familiespil er en sjov og god måde at samle familien på. Ved f.eks. at vælge Danspils Spillemagasin får I grundlaget for mange timers skønt samvær ved spillebordet, for her er der samlet flere velkendte, klassiske brætspil i én æske. Eller vær sammen om Danmarks Spillet, hvor alle generationer kan lære mere om vores land.

 

Voksenspil

Skab hygge omkring voksenbordet med underholdende spil og lær måske nye sider af hinanden at kende. Hvem er bedst til at tænke intuitivt og kreativt? Det vil blive afsløret i Tegn og Gæt spillet, når I skal tegne og gætte opgaver. Eller kast jer ud i brætspillet Logik for viderekomne; et brætspil, hvor I skal bruge jeres logiske sans og gætte, om udsagnet er rigtigt, forkert eller bare noget værre vrøvl.

 

Børnespil

Med Danspils børnespil er der lagt i kakkelovnen til både læring og sjov underholdning. Med spillet Børnenes Postkontor kan børnene lege postkontor og i det sjove Zoo Panic spil kan de lære om eksotiske dyr. Eller hvad med et letgængeligt kortspil, hvor det simpelthen bare gælder om at være hurtig og banke i bordet. Det hedder Bedstemor med slaw i!

 

Læringsspil

Danspils Lær med leg er en serie af spil, hvor børn lærer gennem leg. Spillene er en sjov og tryg måde for børn i førskolealderen at stifte bekendtskab med eksempelvis tal og bogstaver på.  Gennem spillene får børnene udviklet deres logik, kombinations- og koncentrationsevne.