365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Årets spil 2023

Find årets mest populære spil her

Hos BR er vi vilde med spil i alle afskygninger. Vi ved dog også, at der findes uendeligt mange spil, og når der hele tiden kommer nye til, kan det være rigtig svært at danne sig et overblik over hvilke spil, der er værd at bruge sin tid på.

Derfor er vi glade for at kunne præsentere årets spil 2023! Vi har nemlig samlet de mest populære spil, som har hittet i 2023, lige her på siden. Her finder du årets spil i fire forskellige kategorier: årets børnespil, årets familiespil, årets voksenspil og årets nyhed! I hver kategori kan du både finde en 1., 2. og 3. plads over de spil, som I har elsket allermest i 2023, så du kan finde det helt rigtige spil for dig og din familie.

Årets børnespil

Hos BR er vi altid på udkig efter de bedste og mest underholdende spil til børn i alle aldre, og vi er stolte af at kunne præsentere årets børnespil 2023. Der er nemlig ingen tvivl om, hvilke spil der har været allermest elsket af både små børn, store børn og andre barnlige sjæle. Tag et kig på de tre mest populære børnespil for 2023 lige herunder.

 

1. pladsen

2. & 3. pladsen

På udkig efter underholdende børnespil?

Populære børnespil

Årets familiespil

Årets familiespil er udvalgt på baggrund af, at det er underholdende spil, der kan samle hele familien omkring bordet. Her kan I tilbringe timevis med sjov og hygge, og I kan være sikre på, at I aldrig keder jer med et af disse tre spil. Skab uforglemmelige minder sammen med familien og prøv et af årets mest populære familiespil, hvor både store og små familiemedlemmer kan spille med.

 

1. pladsen

2. & 3. pladsen

Årets voksenspil

Hos BR har vi et kæmpe udvalg af spil til børn, men de voksne skal naturligvis ikke snydes. Vi har derfor fundet frem til årets mest populære voksenspil i 2023, som passer perfekt til en hyggelig aften alene eller sammen med gode venner. De ældste børn kan dog også godt spille med, men vær altid opmærksom på aldersgrænsen på de enkelte spil, så alle får en god spiloplevelse.

 

1. pladsen

2. & 3. pladsen

På udkig efter spil til voksne?

Populære voksenspil

Årets nyhed

Hvis du er en rigtig spillefugl, så ved du også, hvor vigtigt det er at holde sig opdateret på de seneste spilnyheder. Hos BR elsker vi at have fingeren på pulsen og opdage nye sjove spil, hvor hele familien kan være med. Derfor har vi her samlet årets spilnyheder, der er udkommet i 2023 og er blevet taget varmt imod af alle jer.

 

1. pladsen

2. & 3. pladsen

Stort udvalg af sjove spil

På BR.dk finder du et kæmpe udvalg af sjove brætspil til både store og små. Hvad end du er på udkig efter et sjovt brætspil for hele familien, et udfordrende strategispil for de ældste eller et afslappende puslespil til dig selv, så finder du det på BR.dk.