365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Magiske legeverdener

fordi det skal være en leg at købe legetøj!

Kom og besøg BRs magiske legeverdener. Leg er hele kernen i BR, og derfor skal gæsterne i BR selvfølgelig også kunne lege i butikkerne. I vores magiske universer triller du ind på parkeringspladser reserveret til Hulk, Elsa eller Gurli Gris. Legen fortsætter i butikken, hvor du træder ind i en verden af inspirerende og sjove legeuniverser.

Vores magiske legeverdener er dynamisk opbygget og indrettet, så børnene rundt om hvert hjørne i butikken kan udforske nye eventyr. Fokus er ikke længere kun på legetøjet på hylderne, men også på alt det, der følger med af fantasifulde, magiske og sjove oplevelser, som børnene kan kaste sig over, når de besøger vores butikker. 

Alle vores magiske legeverdener er forskellige, med forskellige temaer og byder på store oplevelser for hele familien. Det er derfor helt oplagt at planlægge et besøg ind i en af BRs magiske legeverdener, hvis familien skal på tur rundt i landet. Se alle de magiske legeverdener herunder.

Hver butik har sit eget tema. F.eks. en magisk skov, planet, tivoli eller hav, som hele den enkelte butik er bygget op omkring. Legen starter med en stor legeplads i midten af butikken, og herudfra er der fordelt adskillige legestationer, hvor legen og kreativiteten bare kan slippes fri.

I BR skal vi naturligvis have det allerbedste legetøj og sjoveste sortiment. Men vi vil også gerne give små som store en unik oplevelse, når de besøger vores butikker. For det skal være sjovt at besøge en legetøjsbutik. Ganske enkelt!